Crackdown 2 – Toybox

Kirjoittanut: Livegamers

24.09.2010

Mikäli Crackdown 2:sta on jo kaikki Orbit kerätty ja tekeminen loppunut, on nyt helpotusta saatavilla; tarjolla on sekä ilmainen että maksullinen laajennus. Ilmaisessa paketissa on mukana jo ensimmäisestä osasta tuttu ”Keys To The City” -tila, jossa pelaajat voivat vapaasti leikkiä pelimoottorilla. Nyt tarjolla on tosin laajempi valikoima työkaluja.
Ilmainen lisäosa pitää sisällään palkinnon niille, jotka ovat kehittäneet hahmonsa kaikki kyvyt kuudennelle, eli maksimitasolle. Palkinnoksi pelaajat saavat tästä suorituksesta rakettisaappaat, joilla voi lennellä vapaasti ympäri kaupunkia. Kotisohvan sankarit saavat myös moninpelilistaansa uuden pelimuodon, Vehicle Tagin. Tarkoituksena on kisailla autoilla toisia vastaan, muttei suinkaan ihan niin kuin odottaa saattaa. Vehicle Tagissa pyritään nappaamaan yksi ainoa Orb, joka lymyää jossain pienellä pelialueella. Kun Orb on napattu, pelaajan pitää ajaa muita kuskeja karkuun, sillä nämä yrittävät saada Orbin itselleen. Pisimpään Orbia itsellään pitänyt voittaa pelin.

Crackdown2

560 Microsoft-pistettä maksava laajempi paketti käsittää kaiken ylläolevan lisäksi mm. kaksi uutta kulkuneuvoa: ensimmäinen on Agency ATV, joka on kuin pieni tankki ja kulkee pitkin seiniä. Toinen uusi tulokas on nimeltään Squad Chopper, johon mahtuu nyt neljä agenttia aseineen.

Maksullisen lisäosan ostajille tarjotaan myös viisi uutta asetta: kassista löytyy The Mass Driver, Portable Launch Pads, Stickler Grenade, Thrusters sekä Mags on Characters. Mukaan tulee vielä kaksi uutta Avatar-palkintoa, vihreä agenttipuku ja -kypärä. Lisäosa tuo peliin myös kymmenen uutta saavutusta – yhteisarvoltaan 250 pistettä.

Toybox-paketti on ihan kiva lisäosa, muttei kovinkaan pitkäkestoinen. Muutamat uudet aseet ja ajoneuvot ovat hauskoja hetken, mutta eivät saa pelaajaa liimautumaan istuimeensa kovin kauaksi aikaa. Keys To The City -tilassa on kyllä hauska edelleen käydä vähän leikkimässä, varsinkin kaverin kanssa. Vehicle Tag -pelimuoto on auton ajettavuudesta johtuen kohtalaisen haastava, mutta löytää luultavasti oman fanikuntansa. Toybox-lisäristä eivät satunnaispelaajat saa muutamaa hauskaa hetkeä enempää irti, mutta aktiiviset Crackdown-fanit varmasti löytävät pitkäkestoisempaa käyttöä laajennuksen sisällölle.

Crackdown_Toy