Etusivu Keskustelu Pelialue PlayerUnknown's Battleground Vastaa aiheeseen: PlayerUnknown's Battleground

#19468

TheRealPHombre
Ylläpitäjä

Mitä nyt muutaman matsin ehdin vetäistä, niin varsin kivuttomasti pyörii, ainakin Xbox One X:lla – ilmeisesti peruskonsolilla on kyykkimistä enemmän havaittavissa framejen osalta. Toisaalta PC:lla kun framet pyörivät siellä 60 paremmalla puolella, niin notkahtelut välittyvät niin paljon tehokkaammin ruudulla.

Vähän häiritsi se, että kaikkien pelaamieni matsien loppuvaiheissa oltiin enimmäkseen täysin avoimilla alueilla (joita Miramarissa riittää). Ei oikein mihinkään päässyt suojaan. Okei – ehdin pelata ehkä viisi kuusi matsia, joista yhdessä lensin pihalle kiitos vaimon, joka kirjautui yläkerrassa kahteenkin otteeseen minun tunnareilla (vanha Xboxini – ostin X:n tässä muutama viikko takaperin).

Pikainen analyysi kartasta. Iso mesta. Tykkään kyllä in overall, jos pelataan Squadeilla. Olisi kieltämättä siistiä, jos tässä pelissä olisi hiekkamyrskyjä yms. Note to self: keep on dreaming.

Ei nyt ihan hirveästi ole pelitunteja alla, mutta pakko kyllä todeta, että on tässä Xbox-versiossa (ilmeisesti myös PC:lla ongelmia, jokseenkin paljon vähemmän) paljon hiottavaa. Vaikkakin alan ymmärtää, miksi PUBG koukuttaa jengiä, niin onhan se tosi rikkinäinen paketti. Toivon mukaan virallisen karttajulkaisun myötä tulee myös päivitys, joka korjailisi pelin puutteita, kuten esimerkiksi jumitusta matchmakingin osalta, josta tunnutaan puhuttavan jo ominaisuutena.

Loppukaneettina todettakoon, että tykkään tästä enemmän kuin Fortnitesta, vaikkakin se tuntuu kaikin puolin valmiimmalta kokonaisuudelta, jopa valmiilta paketilta, vaikka se on ihan samanlailla Early Access. Toivottavasti PUBGin kehittäjät saisivat rytmistä kiinni myös Xboxilla eivätkä keskittyisi liikaa nyt mobiilipuolelle.