Etusivu Keskustelu Pelialue Viimeaikaiset hankinnat (pelaaminen, tv ja audio) Vastaa aiheeseen: Viimeaikaiset hankinnat (pelaaminen, tv ja audio)

#19724

TheRealPHombre
Ylläpitäjä

Joo. Tulihan sitä taas tuhlattua……….

Dishonored: Death Of The Outsider (Xbox One), lähti 13 euroon Verkkokauppa.comista. Ostin.
Minecraft Creeper ja Pig Xbox One -ohjaimet, toinen vaimolle – äitienpäivälahjaksi.
Conan Exiles (Xbox One), kyllä… …siinä on dikkejä, kyllä, teekassit ja slerba. Ensikosketus – loin hahmon ja menin PVP:hen. Löysin ihmispelaajia, karjahdin ja juoksin kohti. Kuolin kahdessa sekunnissa. Jopa minut seivästäneet nauroivat taukoamatta. Se siitä.
State of Decay 2 (Xbox One), positiivinen yllätys ristiriitaisista revikoista huolimatta. Jos diggasit ykkösestä, niin tämä jatkaa samalla linjalla, mutta tekee kaiken isommasti ja paremmin. Koopissa on onklemia – toivon mukaan korjauksia piakkoin!
Agents of Mayhem (Xbox One), lähti femmalla. Money well spent. Saints Row steroideilla + vähän Crackdownia sekaan.
Death Road to Canada (PS4/Indie), ”zombie_roadtrip_survival(?)” – vaikutti mielenkiintoiselta ja lähti kybällä. Siinä on pikseleitä ja PALJON satunnaistekijöitä.
Swords of Ditto (PS4/Indie), mielenkiintoinen roguelite-seikkailu RPG-elementeillä ja niin pirun söpöillä graffoilla. Huh huh.
Moonlighter (PS4/Indie/Ennakkotilaus – julkaisu 29.5.), roguelite-seikkailu RPG-elementeillä. Lisäksi pitäisi ylläpitää omaa kauppaa, johon keräät ja rakennat miekkoja, haarniskoja, tarvikkeita ja niin edelleen. Mikä mielenkiintoista – määrittelet itse alusta saakka kaiken hinnoista lähtien.