Yleistä
Livegamers-palvelun täysimittainen hyödyntäminen edellyttää sisäänkirjautumista palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Koska rekisteröityminen vaikuttaa oleellisesti osaltasi palvelun toimintaan, olethan huolellinen allaolevia kenttiä täyttäessäsi.

Tietoja ei tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta.

Kiellettyjä merkkejä ao. kentissä ovat: ’, ", <, > ja muutoinkin suosittelemme pitäytymistä perinteisessä alfanumeerisessa merkistössä.

Väärinkäytösten vähentämiseksi tallennamme käyttämäsi IP-osoitteen.

Älä luo uutta käyttäjätunnusta mikäli tietosi (esim. Gamertag) muuttuvat, vaan ota yhteys ylläpitoon (admins(at)livegamers.info) asian korjaamiseksi.

Sähköpostiosoite
Varmista että ilmoittamasi sähköpostiosoite on toiminnassa, sillä muuten et saa aktivointiviestiä, etkä siten pääse kirjautumaan Livegamers-sivustolle.

Käyttäjätunnus
Käyttäjätunnus tulee näkyviin muille järjestelmän käyttäjille ja sitä käytetään mm. sisäänkirjautumisen yhteydessä.

HUOM! Tunnistettavuuden takia suosittelemme käyttäjätunnukseksi Xbox Live Gamertagia tai PSN ID:tä, mikäli sinulla on sellainen.

Tervetuloa Livegamersiin!

Täytä allaolevat kentät rekisteröityäksesi mukaan Livegamers-yhteisöön. Aloita kuitenkin tutustumalla oikeasta laidasta löytyvään ohjeistukseen.

PAKOLLISET TIEDOT

Käyttäjätunnus tulee näkyviin muille järjestelmän käyttäjille, ja sitä käytetään muun muassa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tunnistettavuuden takia suosittelemme käyttäjätunnukseksi joko Xbox Live Gamertagia tai Playstation ID:tä, mikäli sinulla on sellainen.

Haluamasi käyttäjätunnus:


Salasana luodaan automaattisesti ja lähetetään sähköpostiisi, joten varmista että alla ilmoittamasi osoite on oikein ja voimassa oleva.


E-mail:

Varmista vielä että osoite on oikein ja toiminnassa!

E-mail uudestaan:

Virheiden välttämiseksi sähköpostiosoite tulee kirjoittaa kahteen kertaan!

Koko nimi:

Tulee näkyviin ainoastaan järjestelmän ylläpidolle.

 Olen lukenut ja hyväksynyt Livegamers-sivuston käyttäjäehdotVAPAAEHTOISET TIEDOT


Xbox LIVE Gamertag:

Ainoastaan Xbox Live -käyttäjille,jätä tyhjäksi muussa tapauksessa. Max 16 merkkiä.

PSN ID:

Ainoastaan PSN-käyttäjille,jätä tyhjäksi muussa tapauksessa. Max 16 merkkiä.

Syntymävuosi: 

Livegamers lähettää maksimissaan kerran kuukaudessa sähköpostitiedotteen merkittävistä tapahtumista ja uudistuksista sivustollamme. Sähköposti saattaa sisältää myös tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

   Haluan sähköpostia palvelun uudistuksista (max. 1 posti / kk)


   Peruuta