Halo 3 julkaistaan ”kun se on valmis”

Kirjoittanut: Livegamers

04.10.2005

Lokakuu 4, 2005 – Robbie Bach, Microsoftin Xbox-yksikön johtaja, toppuuttelee Bill Gatesin puheita Halo 3:n julkaisusta. Gatesin aiemmat kommentit siitä, että peli olisi valmiina PlayStation 3 -konsolin julkaisemisen aikaan ja toimisi näin vastaiskuna kilpailijan tuodessa uuden laitteensa markkinoilla. Bach pitää tätä ennemminkin heittona, jota ei pidä ottaa kirjaimellisesti.
Bill Gatesin Time Magazine -lehdelle antamista kommenteista Xbox-yksikön johtajalla on selkeä näkemys. Hänen mielestään Gates käytti seuraavaa Haloa vertauskuvana tuleville Xbox 360 -peleille.
Bachin mukaan Billin kommenttien sanoma on, että Microsoftin tarkoituksena ei ainoastaan ole tuoda markkinoille uutta laitetta vaan myös hyviä uusia pelejä. Robbie Bach vakuuttaa Xbox 360:n julkaisun yhteydessä ilmestyvien pelien olevan huippuluokkaa ja Halo 3:n ilmestyvän ”kun se on valmis”.

Samassa haastattelussa Xbox-yksikön johtaja, Robbie Bach valottaa miksi Xbox 360:stä päätettiin julkaista kaksi versiota. Hänen mukaansa kyse oli huoli Euroopan markkinoiden hintaherkkyydestä tietyissä osia Eurooppaa. Hän kertoo myös kanavien joiden kautta pelilaitteita myydään Euroopassa olevan tukkumyyjien massamarkkinoita, jotka ovat myös tunnettuja hintaherkkyydestään.