Etusivu Keskustelu Pelialue Dead by Daylight (Xbox One, PS4)

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  TheRealPHombre 3 vuotta, 4 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #19813

  TheRealPHombre
  Ylläpitäjä

  No niin piakkoin saadaan konsoleillekin uusi, iso päivitys, joka muuttaa monta asiaa. Sen jälkeen vuosi jaetaan neljään kauteen ja joka kautena tulee uusi killeri, survivori ja kenttä. Toisin sanoen kaikkia tulee nelisen kappaletta, joka kuulostaa minun korvaani erittäin hyvältä. Konsoleilla DAY 1 olen tätä tukenut ja ostanut kaikki laajennukset julkaisupäivinä.

  Erinomainen peli. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos ei ole tuttu. Varmaan kauden alkaessa tulossa ilmaiskokeilu viikonlopulle tms.

  Dead of Daylightissa olet joko tappaja, jonka tehtävä on metsästää kentästä neljä pelaajaa ja pistää ne koukkuihin kiinni kuolemaan. Selviytyjänä sinun täytyy korjata kentästä viisi generaattoria ja avata portit karkumatkaa varten. Tietty samalla pelaat joukkueelle ja koitat pelastaa aina kanssatoverin, mikäli koukku on kutsunut.

  Jotta päästään asiaan, niin tässä videota uudesta killeristä ja survivorista, kenttää unohtamatta.

  Mitä olen Ochidon videoita katsellut, niin kyseessä on varsin tehokas tappaja. Monet ovat sen rankanneet jo S-tieriin eikä suotta. Menee ostoon heti, kun julkaisu koittaa.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.