Etusivu Keskustelu Pelialue State of Decay 2

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 13 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Rone 1 päivä, 13 tuntia sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #19559

  JJR
  Avainmestari (Keymaster)

  State of Decay 2 julkaistaan 22.5. eli alkaa olemaan jo ihan nurkan takana. Tätä on tullu itse odotettua jo kauan. Nyt alkanu tippumaan mielenkiintosia asioita mm.Co-op tilasta joka ei olekaan ihan sellainen kun sen toivoi olevan, mutta tulee varmasti pelattua tätä useita tunteja.

 • #19560

  Rone
  Avainmestari (Keymaster)

  Toivottavasti ihan kaikki kura mitä tuosta coopiata on kuullut ei pitäisi paikkansa.

  Mut onneks kohta pääsee ihan itekki testaa.

 • #19570

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  Tässä on tuore, vähän pidempi pelisessio State of Decay 2:sta. Näyttäisi myös olevan huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin testibuildi, johon ollaan isompien medioiden esittelyissä törmätty. Tietty se ei tarkoita, etteikö ongelmia olisi…

  Kyllä tämä edelleen hankintalistalla on.

  • tätä vastausta muokkasi 2 viikkoa, 5 päivää sitten  TheRealPHombre.
 • #19600

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  ”Tethering”-toiminto coopissa on tällä hetkellä aika kova puheenaihe. Yhteistyöpelimuoto ei toisin sanoen anna jengin jakautua kartalle vapaasti, vaan tietyn etäisyyden jälkeen hostista liian kaukana oleva pelaaja respaa takaisin hostin läheisyyteen.

  Nyt on vähän vahvempaa dataa siitä, mikä on todellinen etäisyys, mitä pelaaja voi olla etäällä hostista, ja se näyttäisi olevan 450 metrin tuntumassa, jolloin ilmoituksia alkaisi sadella ruutuun. Sen puolesta itse en nyt niin huolissani enää ole, vaikka kyllähän se eliminoi sen, että joku jäisi nikkaroimaan tukikohtaan.

 • #19633

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  Lisää multiplaageria. Palttiarallaa 4 minuutin kohdalla tulee viesti: ”When you’re in your friend’s game, you gain influence instead of standing. Take that influence home and use it to claim outposts, execute radio commands, and trade with enclaves.”. Toisin sanoen muukin kuin hosti hyötyy pelkästään sessiosta.

 • #19637

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  Game Informerilta varsin hyvä kattaus, joka paneutuu enemmän muuhun kuin kritiikkiin. Hyvältä kuulostaa kyllä! Ketään muita hankkimassa julkaisuun?

 • #19638

  JJR
  Avainmestari (Keymaster)

  No niin täähän tosiaan alkaa vaikuttaa kaikesta kritiikistä huolimatta ihan hyvältä. Itselle tämä tulee game passin kautta ja puolestani sais tulla jo 😀

 • #19691

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  Jos ennakkotilasit Ultimate Editionin, niin pääset jo perjantaina aloittelemaan peliä sen sijaan, että pitäisi kärvistellä tiistaihin saakka. Myös Game Passiin tämä saapuu tiistaina.

  Videomateriaaliahan tähän peliin on valuu päivätasolla kiihtyvissä määrin, joten uutta tietoa valuu koko ajan enemmän ja enemmän.

 • #19699

  Rone
  Avainmestari (Keymaster)

  Enää ei tarvis kauaa odotella. Pahoin pelkään että tää on taas peli johon mulla tuhrautuu tunteja. 😀

 • #19711

  iletzu
  Avainmestari (Keymaster)

  Ainiin, kerkesin jo pähkäilemään viitsiikö tätä edes ostaa, kun edelleen hieman ristiriitaiset fiilikset. No, Game Pass teki päätöksen puolestani.

  • #19718

   Rone
   Avainmestari (Keymaster)

   Joo onneks pääsee ihan vapaasti testailee. 😊

 • #19737

  TheSuperTonza
  Osallistuja (Participant)

  Ihan hyvä ettette osta 😀 peli ei edes käynnisty ollenkaan (PC) 🙁

 • #19745

  TheRealPHombre
  Avainmestari (Keymaster)

  Tooooo late! Ollaan pelailtu tätä jo melkoiset määrät. 😀

  Onhan siinä isoja ongelmia, erityisesti kooppina, kun peli menee säännöllisen epäsäännöllisesti rikki jostakin ja se tapahtuu joka kerta.

  Huomasin sen, että kahdestaan pelattavuus on ihan hyvällä tasolla – siellä täällä pieniä probleemeja. Lagia esiintyy autoillessa ja välillä se kyllä turhauttaa. Sitten kun pelaajia on kolme tai neljä, niin bugeja alkaa pamahtamaan isolla kädellä. Ja se lagi saattaa mennä ihan käsittämättömäksi.

  TOIVOTTAVASTI patchia tulee piakkoin. Pelillisesti jos diggasit ykkösestä, niin ei tämä petä. Menee minulla akselille 8/10, koska tykkään survival-peleistä ja loputtomasta keräilystä ja grindaamisesta. Tässä tehdään paljon samoja askareita, mutta positiivisuuden merkeissä SOD2:ssa on todella paljon satunnaiselementtejä ja basen ylläpito on mielekästä. Välillä joutuu tekemään kovia valintoja.

 • #19752

  Rone
  Avainmestari (Keymaster)

  Kyllähän tää peli vaan maistuu. Tosiaan pieniä ongelmia, mutta ainakin toistaiseksi ne ei ole pahasti häirinnyt.

  Paljon on opeteltavaa kyllä. Eikä vielä varmaan ensimmäisellä läpipeluulla pääse näkemään edes kaikkea. Ainakin siltä tuo vaikuttaa.

  Satunnaisesti vaikeutta löytyy, mutta pääosin järjellä ja maltilla(jota en omista) selviytyy aika mukavasti.

  Kaverien apuun saaminen coop on kyllä iso helpotusntietyissä tilanteissa. Eikä toisaalta haittaa yhtään mennä itsekin toisinaan jesaamaan.

  Alue jonka sisällä pitää pysyä oliko nyt 400m hostista pelotti alkuun, että eihän se riitä tai siin ä ole edes järkeä. Nyt taas kun tuota on päässyt testaamaan niin, ei sillä ole ollut juuri vaikutusta. Toisaalta edes sen pitemmälle kaverista ei välttämättä kannata mennä.

  Loistava peli kyllä!

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.