Etusivu Keskustelu Pelialue Viimeaikaiset hankinnat (pelaaminen, tv ja audio)

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  TheRealPHombre 3 vuotta, 4 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #19568

  TheRealPHombre
  Ylläpitäjä

  Hankitko juuri uuden pelin, konsolin tai vaikkapa surround-kuulokkeet, josta olet innoissasi? Päivititkö juuri vanhan televisiosi uunituoreeseen OLED TV:hen?

  Anna muiden tietää ja mehustella viimeaikaisia hankintojasi! Kerro fiilikset lyhyesti (tai pitkästi). Tykkäsitkö vai suositteletko mieluummin ottamaan etäisyyttä tai jopa välttämään kuin ruttoa konsanaan?

  Aloitan omasta puolestani.

  Xbox One X
  Ostin tällaisen kapistuksen muutama viikko takaperin ja pakko myöntää, että olen ollut tyytyväinen laitteeseen. Verrattuna nykyiseen PS4 Prohon se on hiirenhiljainen, joka on kyllä luksusta. Pro on todella hyvä konsoli ja diggaan tietyissä määrin enemmän Plegen käyttiksestä, mutta vaativissa peleissä sen äänitaso yltää sellaisiin mittoihin, että konsoli melunsa puolesta muistuttaa lentokoneen turbiinia, johon kyllä tottuu kuulokkeiden kanssa, mutta kyllä se näin puolentoista vuoden käytön jälkeen edelleen häiritsee takaraivossa.

  Pelit näyttävät todella näteiltä ja olen erityisen vakuuttunut Red Dead Redemptionin 4K-käsittelystä. Oma pelinäyttöni (https://www.verkkokauppa.com/fi/product/69866/jkstf/Samsung-U32H850-32-4K-naytto) tukee Freesynciä, joten jossain vaiheessa haluan kyllä mielenkiinnosta testata, miten se vaikuttaa peleihin, joissa framejen capit voi poistaa. Moni varmaan oudoksuu QLEDia, koska in the end se on LED-paneeli, mutta värien toisto on kyllä kyseisessä Samsungin näytössä aika top notch. Ei OLEDin tasolle päästä, mutta toisaalta vasteaikakin on sitten vain sen 4 ms.

  Melko varmuudella tulen useimmat multiplattarit jatkossa pelaamaan Xbox One X:lla. Far Cry 5 näyttää Xboxilla todella nätiltä ja pyöriikin sutjakkaasti. Multeissa siellä on todennäköisesti muutama poikkeus, joissa pysyttelen Plegen puolella, koska peliseura (ja laajempi pelaajakunta).

  God of War (PS4)
  Tässä on sellainen peli, joka on tähän saakka tämän konsolisukupolven kovin titteli, ja taidan mennä niinkin pitkälle, että väitän, että kyseessä on kaikkien aikojen paras peli. Mieletön kokemus ja elämys, jonka muistaa vielä 10 vuoden päästä. Ei kannata missata!

  Sain tästä viihdettä yli 40 tunniksi enkä edes ole vielä kaikkea senkään jälkeen suorittanut. Mättäminen on mielekästä ja säännöllisin väliajoin tarjoillaan lisää liikkeitä ja variaatiota. En kokenut touhua puuduttavaksi edes kymmenien tuntien jälkeen. Visuaalisesti huippusuoritus, mutta se, mikä vakuuttaa vielä enemmän on äänimaailma ja ääninäyttely, silläkin uhalla, että se Stargåten Teal’c välillä tunkeutuu alitajuntaan. Dad of boi indeed. 6/5.

  Voisin tästä laulaa ummet ja lammet, mutta se vain spoilaisi matkan, joten jätän tekemättä. 😉

  Yakuza 6 (PS4)
  Olen alusta lähtien diggaillut Yakuza-pelisarjasta, ehkä siinäkin mielessä, että se monella tasolla muistuttaa minua Shenmuesta. Korvikkeesta ei kuitenkaan voida puhua, sillä Kiryu Kazuma on itsessään jo niin kova jätkä. Kutoseen saakka suoritus on ollut tasaisen laadukasta eikä kyllä Yakuza 6 jätä sekään kylmäksi. Turpaanveto (tai saaminen) on tyydyttävää. Kehityspuu on todella laaja. Uudet nemesikset ovat mielenkiintoisia. Kamurocho on entistä elävämpi ja hyvä esimerkki siitä, että hiekkalaatikon koko ei ole oikeasti se tärkein, vaan se, mitä pitää sisällään. SEGA-fanit ovat varmasti mielissään, sillä tälläkin kertaa pelihallissa on iso määrä kokonaisia, nostalgisia pelattavia pelejä (peli, jonka sisällä on pelejä???). Tarinaa riittää noin 30 tunniksi, jos sen haluaa juosta läpi. Suosittelen kuitenkin varaamaan aikaa tähän pakettiin, sillä kaikki tekeminen tarinan ulkopuolella on niin siistiä, osa ihan hulluja juttuja. En paljasta – kaikista parasta, kun ei osaa odottaa.

  Jälleen kerran sain todeta, että mihinkään ei voi luottaa. Mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Meinasi kyllä suu aueta parissa cliffhangerissa ihan kunnolla. Ne, jotka ovat missanneet aiemmat Yakuza-pelit voivat alkuun olla ulapalla, mistä on kyse ja kuka on kukin, mutta pelillä on hyvä tapa kyllä esitellä muut hahmot ja mennyttä, joten kärryille kyllä pääsee aloittelijakin. Siltikin, kannattanee läpäistä Zero ensiksi, jos haluaa enemmän irti. Sen saa jo halvalla kivijalkakaupoista.

  Muita hankintoja:

  Far Cry 5 (Xbox One)
  Sea of Thieves (Xbox One)
  Dishonored 2 (Xbox One)
  Frostpunk (PC/Mac)

  • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 5 kuukautta sitten  TheRealPHombre.
 • #19628

  TG
  Osallistuja

  Hankin juuri pari viikkoa takaperin Razor Seiren mikrofonin striimausta varten ja täytyy sanoa että tykkään! Ääni kuulostaa paljon paremmalta kuin headsetin kautta. Hinta kyllä kirpaisi mutta on joka pennin arvoinen.

 • #19724

  TheRealPHombre
  Ylläpitäjä

  Joo. Tulihan sitä taas tuhlattua……….

  Dishonored: Death Of The Outsider (Xbox One), lähti 13 euroon Verkkokauppa.comista. Ostin.
  Minecraft Creeper ja Pig Xbox One -ohjaimet, toinen vaimolle – äitienpäivälahjaksi.
  Conan Exiles (Xbox One), kyllä… …siinä on dikkejä, kyllä, teekassit ja slerba. Ensikosketus – loin hahmon ja menin PVP:hen. Löysin ihmispelaajia, karjahdin ja juoksin kohti. Kuolin kahdessa sekunnissa. Jopa minut seivästäneet nauroivat taukoamatta. Se siitä.
  State of Decay 2 (Xbox One), positiivinen yllätys ristiriitaisista revikoista huolimatta. Jos diggasit ykkösestä, niin tämä jatkaa samalla linjalla, mutta tekee kaiken isommasti ja paremmin. Koopissa on onklemia – toivon mukaan korjauksia piakkoin!
  Agents of Mayhem (Xbox One), lähti femmalla. Money well spent. Saints Row steroideilla + vähän Crackdownia sekaan.
  Death Road to Canada (PS4/Indie), ”zombie_roadtrip_survival(?)” – vaikutti mielenkiintoiselta ja lähti kybällä. Siinä on pikseleitä ja PALJON satunnaistekijöitä.
  Swords of Ditto (PS4/Indie), mielenkiintoinen roguelite-seikkailu RPG-elementeillä ja niin pirun söpöillä graffoilla. Huh huh.
  Moonlighter (PS4/Indie/Ennakkotilaus – julkaisu 29.5.), roguelite-seikkailu RPG-elementeillä. Lisäksi pitäisi ylläpitää omaa kauppaa, johon keräät ja rakennat miekkoja, haarniskoja, tarvikkeita ja niin edelleen. Mikä mielenkiintoista – määrittelet itse alusta saakka kaiken hinnoista lähtien.

 • #19812

  TheRealPHombre
  Ylläpitäjä

  Ai lisää pelejä? No tottahan toki.

  Detroit: Become Human (PS4), en ole kokeillut, joten en oikein vielä voi kommentoida. Videotkin olen pitänyt pimennossa, koska en halua spoilata itseäni.
  Blackhole Complete Edition (PS4), puzzleilua ja hypi_pompi_meininkiä. 130 kenttää. Huonoa huumoria.
  The Walking Dead: A New Frontier (Xbox One), oli hankkimatta ja kympillä sain. Ostin.
  Dark Souls Remastered (PS4), pakko oli hommata. Olen suuri Souls-fanaatikko. Praise the sun! ISO SUOSITUS! On se kova.
  Street Fighter 30th Anniversary Collection (PS4), jos yhtään diggailette Street Fighterista, niin onhan tämä jo nostalgian vuoksi aika iloinen paketti. Alphassa on vain sitä jotakin!
  Moonlighter (PS4), tuli nyt vihdoin tällä viikolla pelattavaksi. On hyvä, todella hyvä! Kuin Binding of Isaac miekoilla ja haarniskoilla. Toisena puolena pidät putiikkia pystyssä ja teet fygyä. Koukuttavaa touhua!

  PS. bonuksena sininen ja vihreä cat-verkkokaapeli, koska pitäähän sitä osata erottaa modeemista oikeat, konsoleille värikoodatut kaapelit, jos tulee hämminkiä.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.