Etusivu Keskustelu Pelialue World of Tanks (Xbox One, PS4)

Merkitty: ,

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #19475
   lassemars
   Osallistuja

   Tankkipeli muuttuu jatkuvasti, ja olen itse pelannut enimmäkseen pleikkarin puolella, mutta peli tuli aloitettua aikoinaan 360:llä. Oma tahti on hidastunut satunnaiseen pelaamiseen ja Xbox Onen ilmaannuttua pöydälle kävin vilkaisemassa mitä tuli aikoinaan tehtyä ja voin kertoa ettei kyseessä ollut pitkän linjan järkevää linjaa vaan joka tankissa oli uusi miehistö, jota ei kehitetty jne.

   Oma linja tankkipuolella on, etten rahoita Wargaming.netin pankkireissuja Unkariin vaan pelaan ilman premium-rahoitusta hieman pienemmillä tankeilla. Lähinnä siis tierit 1-7 tulevat kyseeseen, sillä isompia ei ole. Toki Kasitierinen sentään löytyy, mutta ne tierin X värkit ovat PSN:n puolella. Tarkoituksena on avata kaikki normaalista saatavilla olevat tankit täysille ja vähintään saaden 3-tason laatuleiman kylkeensä.
   Hirveän tylsää, tiedän 😀

   Mutta peliin tylsistyy nopeasti sooloilemalla kentillä, joten mukavahan tuota olisi pelata jonkinlaisella porukalla. Pelissähän on nykyisin myös kooppausosio eli niitä taitaa olla nykyisin viiden isomman tehtävän verran, joista jokainen pitää sisällään 4 skenaariota eli pelattavaa riittää silläkin osuudella pelistä.

   Löytyykö livegamersin puolelta vielä nojatuolikenraaleja, joita saattaisi silloin tällöin pelata iltaisin pari peliä ja hieman nautiskella pelin parissa? Yksin pelatessa se nautinto on välillä aika kaukana.

  • #19519
   Ramtoi
   Avainmestari

   Kyllä ne uudetkin co-op tehtävät täytyy hieroa läpi, vaikka oma WoT-annos on aika maksimissa. Pienimmällä tiereillä vielä jotenkin menee. mutta isommilla alkaa se tierien välinen ero näkyä, ja kun useimmiten on itse siellä alimman tason tankin kanssa liikkeellä niin peli-ilo on äkkiä hukassa kun oma ammus korkeintaan kutittaa vastustajan panssaria.

  • #19567
   lassemars
   Osallistuja

   Co-op tehtäviä taitaa olla nykyisin jo seitsemän, joten se tankkien pelaamisen opettelu onnistuu siinä pehmeämmällä tavalla kuin silloin 360:llä pelatessa. Samalla saa tehtyä pari tankkikuljettajaa hieman valmiimmaksi jos haluaa siirtyä sitten julkiselle kentälle.

  • #19868
   lassemars
   Osallistuja

   Testataanpa oliko kaikki kiinni takalistosta.

   World of Tanks on kärsinyt hieman kamalasta Matchmaking featuresta, jossa yleisesti kaksi tieriä alemmat tankit joutuivat kovin usein huomattavasti isompia tankkeja vastaan ja Bottom-5 sijoitukset tulivat kovin tutuiksi.
   Nyt on ollut puhetta World of Tanksin muuttumisesta hieman reilummaksi eli Premium statuksella ostetut tai palkinnoksi saaduilta tankeilta vietäisiin niillä ollut matchmaking etu eli pääsevät helpommin otteluihin, jossa tankit ovat helpompia kuin normaalisti.

   Ihan tätä ei nyt ole tulossa, mutta konsoleille suunnatut muutokset ovat tulossa:
   World of Tanks Mercenaries, jossa ilmeisesti pääsee tekemään tankin osista itselleen tankin ja nyt pelataan sitten palkkasolttuina jonkun Valtion joukoissa. Ja samalla pelataan ”sopimusten” mukaan. Kuulostaa ihan hyvältä, mutta katsoo miten tuon kanssa käy.

   Mercenaries introduces an armory of powerful vehicles made from parts scavenged from different tanks, the entirely new Mercenary nation, revamped maps ravaged by war and time, a revised user interface, and an epic story campaign to introduce players to the Mercenaries universe. All new vehicles will be earnable through the new Contract system, and come with unique Mercenary Crews who are fully trained and built for survival.

   Get ready to roll out and fight for fortune in World of Tanks: Mercenaries, deploying with Update 4.5 on June

   Eli myöhemmin tässä kuussa nähdään mistä on kyse.

  • #21282
   elvis81fin
   Osallistuja

   Moi!

   Jos joku täällä pyörivistä edelleen pelaa ko peliä niin kaverikutsua kehiin. Xboxin puolella tehtiin just klaani, FinnVatallion joten jos joku tätä vielä hakkaa niin sinne mukaan vaan. Tavoitteena olis saada tätä pelaavia vähän samaan joukkueeseen että saatais hieman jonkun sortin taktiikkaa ja sitä kautta pisteitä hoidettua joukkueelle, mutta kuitenkin hauskanpito avainasemassa!

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.