Etusivu Keskustelu Pelialue Xbox One backwards Compatible games

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #19858
   lassemars
   Osallistuja

   Tämä aiempien Xboxin sukupolvien pelien yhteensopivuus myöhempien versioiden kanssa on ollut yksi allekirjoittaneelle ilonaiheita Xbox Onella pelatessa. Nimittäin osa alkuperäiseltä Xboxilta perriytyneistä peleistä ei toiminut ihan täydellisesti Xbox 360:llä. Ainakin Knights of the Old Republic I ei ottanut toimiakseen äänien osalta kunnolla ja 30 sekunnin viive äänissä ja pelin kuvassa harmitti oikeasti tai Jade Empiressä esiintynyt lattian puuttuminen pelatessa aiheutti liikaa juuttumista omaan makuun.

   Mutta nyt Xbox Onen myötä homma on hoitunut esimerkillisen hyvin.
   Vanhan pelin levy sisälle konsoliin ja päivitys valuu automaattisesti perille. Toki ne päivityspaketit ovat välillä melko isoja, kuten BF3:e, jossa se päivitys on vajaan 29 gigan kokoinen ja ei sisällä mitään muuta kuin peruspelin kilkkeet. Itse peli toimii todella nohevasti ja multiplayeriin osallistui tason 0 hahmolla yllättävän hyvin ja grafiikan ollessa täysin pelattavan tasokkaan näköistä. Täytyy myöntää, että into testata peliä voidaan laittaa melkein täysin JackFragsin pelivideoiden vuoksi, jotka PC:llä ovat hyvää tasoa.

   Nyt kun muutaman pelin sain pelattua ja kantapään kautta on muistettu, opittu ja edetty tasolle 1. Muistin muutaman asian BF3:sta. Jos aloitat ja mukana ei ole ryhmällistä kavereita niin suosittelen kuulokkeetonta pelaamista. Ainakin omassa ryhmässä oli kovasti cheattaajia, pelin paskuutta ja serverien surkeutta kiroavaa pelaajaa 🙂
   Tältä välttymiseen kannattaa ne kuulokkeet unohtaa. Mutta olin aika yllättänyt että BF3:lla on vielä pelaajia. Nimittäin todella hyvällä pelillä BFBC2:lla ei pelaajia juuri ollut, kun sitä kokeiltiin kevättalvella pari kertaa. BF3 peruspeliä pelasin nyt, joten valmiiksi näkyvissä olevat serverit olivat DICEn omia, jotka ammottivat tyhjyyttään johtuen melkoisen varmasti myös siitä, että ne käyttivät Premium karttoja eli DLC:n mukana tulleita karttoja listoissaan, joten en ihmettele tyhjyyttä. Mutta muita servereitä löytyi kun jaksoi etsiä ja laittaa hakuvaihtoehdot kohdilleen. Normi-Conquest haulla pääsin alle kolmessa sekunnissa pelaamaan.

   Peli toimii hyvin ja osuminen ilman avusteita AK-47 oli todella haastavaa. Pieni oppimiskynnys tuli vastaan, mutta kyllä tuossa päästiin etenemään. Jos Xbox One löytyy niin peli alan liikkeessä käytettynä on 5 euroa + päivityksen valumisaika. Ei paha hinta vähintäänkin kohtuullisesta pelikokemuksesta. Tätä voisi pelata enemmänkin jos löytyy kotimaisia tuttuja mukaan servereille saakka.

  • #19861
   LasseM
   Osallistuja

   Vastaan itselleni, kun tässä viestittelyssä esiintyi jotakin häikkää aiemmilla kerroilla.
   Mutta juttua aloitin kirjoittamaan sillä mielellä, jos täältä saisi muutaman kaverin mukaan. Peli on ihan ok ja minulle tuntemattomat henkilöt pitävät tätä edelleen hyvänä pelinä. PC-puolella toki, mutta tätäkin voisi kokeilla. Taloudellinen panostus ei ainakaan paina liikaa, kun peli tosiaan oli kahdessa eri peliliikkeessä vain sen vitosen luokkaa.

   Mutta katsotaan miten viestille käy. Jatkan tällä keskustelua jos ongelmia ei esiinny.

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.