Kirjoitetut vastaukset

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Risut ja Ruusut #21085

  JATATE
  Osallistuja

  Kyllähän tämä näyttää olevan niin kuollut paikka kuin olla ja osaa koska ei näemmä edes kysymyksiin enää jakseta vastata…turhautumisen merkkejä ylläpidoltakin näemmä.
  Jos kerran lähes puoli vuotta sitten on viimeisin kirjoitus esim tällä palstalla niin voi sanoa että melko kuollutta on meno täällä tällä hetkellä…voisi todeta että meinaako ylläpito edes yrittää tehdä tämän asian eteen mitään vai annetaanko sivuston kuolla ja kaikki vuosien työ heitetään hukkaan.
  Itsehän täällä vielä roikun ihan mielenkiinnosta että koska tulee ilmoitus että sivulle ei pääse eli tämä sivusto on lopullisesti kuollut ja kuopattu.

  Eipä noita arvostelujakaan tule samalla tahdilla mitä ennen joten kaiken puolin jos ei kuollut sivusto niin on tässä kuitenki jo toinen jalka haudassa.

  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten  JATATE.
 • vastauksena käyttäjälle: Risut ja Ruusut #20750

  JATATE
  Osallistuja

  Mihinkäs tuo keskusteluiden viimeisimmät osio tuolta etusivulta on kadonnu ?
  Sieltä näki aina niin kätevästi onko näille palstoille kukaan kirjotellu ja mitä joten olis hyvä saada se takaisin…vai mitä mieltä muut ovat ?

 • vastauksena käyttäjälle: Risut ja Ruusut #20654

  JATATE
  Osallistuja

  Näyttää siltä että tää uudistus veti vieläkin hiljaisemmaksi tän sivuston.
  Tällekin palstalle kukaan kirjottanu viimeks kuukausi sitten kun ennen kirjotuksia oli lähes päivittäin.
  Omakin käyminen näillä sivuilla vähentynyt huomattavasti koska näkyy olevan hiljaista jopa juttujen kanssa.
  No toivottavasti tää on vain pieni suvantovaihde sivustolla ja joku tännekin viitsisi vielä kirjotella…tai sitten ei.
  Pahalta kuitenkin vaikuttaa ja epäilen että tuskin kovin pitkään sivustoa pidetään yllä jos käyttäjiä ei ole.

 • vastauksena käyttäjälle: telia hybrid #20535

  JATATE
  Osallistuja

  No niin nyt on laitteet saatu ja täs illan aikana sain kaikki liitettyä (vaimon läppäri yms pikkujuttu vielä mut nehän on toissijaisia 😉 )
  Ainakin boksilla ku testas niin nat oli open ja anto nopeudeksi jopa 60 joten voi sanoa et aikasempaan adsl verrattuna on todella pirteä netti…entinen ku kahlasi siinä 15 joten voi sanoa et ei enää tuplat vaan jopa melkein tuplien tuplat tuli nettiin nopeutta.
  Pinggi tosin on siinä 70 paikkeilla enkä muista et miten se edellisellä netillä oli (laitteet on kyl vielä tallessa mut ei heti jaksa kokeilla).
  Kokeilin jopa uusinta black opsia pelata ja siinä huomasi et pinggi oli enkä jotain 10-15 enemmän mitä ennen mut eipä se pelaamista haitannu (tai en ainakaan huomannu koska samalla tavalla kuolin alta aikayksikön kuten ennenki) 😀

  Tälle illalle ei tämän enempää jaksa eikä kerkeäkään testailemaan mut varovaisen positiivinen on tällä hetkellä mieli tämän uuden netin kans…se sitten kuinka se toimii kunnon lumimyrräkän aikana yms vastaavaa niin sen näkee sitten mutta tällä hetkellä vaikuttaa hyvältä.

  Palaan vielä jakamaan kokemuksia kunhan pääsen itsekin sinuiksi tän uuden netin kans.

  Ja täytyy muistaa etten asu todellakaan alueella missä voisi kuvitella että olisi jo kunnon 4 G verkko ihan jokapaikassa mutta tämän hetkisten testien (joskin lyhyiden) perusteella kaikki toimii jopa paremmin kuin vanhalla netillä…nähtäväksi jää kuinka kauan ja miten säät siihen vaikuttaa.

 • vastauksena käyttäjälle: telia hybrid #20504

  JATATE
  Osallistuja

  Jotenki pelkästään 4 G varaan ei oikein näillä leveysasteilla uskalla luottaa vaikkakin vois kokeilla vaikka puhelimella miten pelit onnistuu kun siitä jakaa netin boksille.
  Lähintä elisan mastoa ku ei osaa yhtään sanoa niin ei kyllä tekis mieli alkaa vain testaileen ku sit lähetellään ne boksit yms takaisin.
  Mitään ylimääräistä kun ei oikein itselle viittis ostella…vaikkakin olis kyl varmasti parempi mitä toimittajalta tulee.
  Nythän kuitenki on se et jos ei toimi niin sit ei toimi ja jättää vaikka sen sim kortin pois laitteesta niin käyttää pelkästään adls verkkoa 🙂
  Vai meniskö se noin helposti ?

  • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta, 9 kuukautta sitten  JATATE.
 • vastauksena käyttäjälle: telia hybrid #20501

  JATATE
  Osallistuja

  Juu siis kysehän on siitä että nykyisen sopimuksen loppuessa (olikohan joskus helmikuussa) ei uutta sopimusta enää pelkällä adsl liittymällä anneta joten ainoa vaihtoehto olisi jättää se sillä sopimuksella mitä alun perin on mutta kun hinta pompsahtaakin yli 40 € joka kyllä sylettää ja huolella joten mietin et kun kerran tän hybridin saa alle 40 €/kk niin ainakin sitä kannattaa kokeilla.
  Sitä sitten minkälainen kuuluvuus telialla on täällä en osaa sanoa muuta ku sen et ainaki tabletin netti antaa nopeustestissä jopa 30 M parhaimmillaa ja vieläpä melko keskellä taloa johon modeemikin loppujen lopuksi tulee.
  No sen näkee sitten kun laitteet tulee koska pakkohan tässä oli jo ennakoida hieman ja laittaa tilaukseen niin saa nettiliittymänki hinnan pysymään ainakin hieman maltillisemmalla tasolla.

  Ja toki Gimble laitan tänne kokemuksia kunhan laitteen saan käsiini ja netin toimimaan.

 • vastauksena käyttäjälle: Risut ja Ruusut #19523

  JATATE
  Osallistuja

  Itse myöskin mietin josko klaanit osiota enää tulee…se kun loppujen lopuksi teki Livegamersista sen mitä se tähän päivitykseen mennessä oli.
  Oma klaani ku oli entisen LG:n yksi vanhimpia klaaneja ja nyt tuntuu että klaanin ylläpito yms on heitetty sit kankkulan kaivoon.
  Mitä sivustoon tulee niin liikaa pelaajalehti.com sivuston kaltainen ulkoasultaan ja sisällöltään…ei hyvä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)