10 000 uutista Livegamersissa – haemme lisää sisällöntuottajia

Kirjoittanut: Livegamers

22.05.2015

Vuonna 2003 alkunsa saanut Livegamers on tuottanut jo 10 000 uutista, tämän nimenomaisen kantavan tuota haamulukua. Uutisten ja muun sisällön määrää kasvattamaan kaipaamme lisää väkeä.
Sisällöntuottaja: Tehtävänäsi on uutisoida viimeisimmistä pelialan käänteistä ja uutisista. Uutisoijana seuraat pelialan lähteitä ja yritysten lehdistötiedotteita päivittäin. Vaatimuksia ovat hyvä englannin kielen taito (tiedotteet sekä uutislähteet ovat lähes aina englanniksi) sekä suomen kieliopin tuntemus.

Arvostelijana saat pelattavaksesi pelin, josta on tarkoitus tehdä arvostelu. Vaatimuksena mainittakoon hyvä kirjoitustaito ja pelien eri osa-alueiden erittely ja määrittely. Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen peliarvosteluiden kirjoittamisesta sekä suomen kieliopin tuntemuksen.

Artikkelin kirjoittajana joko nappaat muiden henkilökunnan jäsenten ehdottaman tai itse valitsemasi aiheen ja kirjoitat artikkelin. Aihepiiriä ei ole sidottu mihinkään, ja artikkeleissa voit ilmaista myös omia mielipiteitäsi. Artikkelit toimivat kätevänä keskustelun avaajana.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Livegamersissa, vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen, joka on jobs(ät)livegamers.fi. Laitathan otsikoksi tekstin ”Sisällöntuottaja”.

Mikäli olet opiskelija ja olet vailla harjoittelupaikkaa, voit päästä suorittamaan harjoittelujaksosi Livegamers.fi:ssä. Laita vapaamuotoinen sähköposti ylläolevaan osoitteeseen.

Niin, ja se ensimmäinen vielä toimiva uutinen? Lisätietoa Xbox Liven jatkohinnoittelusta.