AO Tennis kaupoissa

Kirjoittanut: Rone

16.01.2020

.Australian avoimena tunnettu tennisturnaus on yksi lajin arvovaltaisimmista tapahtumista. Tätä tapahtumaa simuloiva AO Tennis 2 -peli on julkaistu 9.1.2020  sekä  PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Pelin julkaisu on ajoitettu yhdessä Australian avoimen tennisturnauksen kanssa. AO Tennis 2 sisältää ennennäkemättömän yksityiskohtaista ja realistista virtuaalitennistä äärimmäisen monipuolisesti räätälöitävällä tavalla. Olipa kyse tarkasti mallinnetusta urapelitilasta tai yksittäisistä tennisotteluista, AO Tennis 2 välittää tenniksen tunteen ja aidon pelitunnelman suoraan pelikoneiden näytöille.

 

Tennis Australian kanssa yhteistyössä kehitetty tennispeli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea tenniksen suurtapahtumat, kuten 20. tammikuuta alkavat Grand Slam -pelit. Monipuolinen pelattavuus, hahmon urakehitys ja realismia pursuava peligrafiikka takaavat valloittavan pelikokemuksen. Lisäksi erilaisten tenniskenttien tunnelmaa pääsee kokeilemaan useamman eri tennistähden kautta. Mukana on monia menestyneitä pelaajia, kuten Rafael Nadal, Ash Barty ja Angélique Kerber.

 

Korjaus: Peli on julkaistu 9.1.2020

Lisää kommentti