Ninja Gaiden: Master Collection sisältää kolme ehostettua Ninja Gaidenia ja paljon muuta

Kirjoittanut: MavorsXXX

21.03.2021

Toiminnallinen ninjakokoelma Ninja Gaiden Master Collection saapuu kesäkuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille sekä PC:lle. Kokoelma tulee länsimaissa myyntiin (toistaiseksi) vain digitaalisena versiona, mutta tarjolle tulee myös Deluxe Edition, joka sisältää myös yli 180 kappaletta sisältävän soundtrackin, sekä yli 70-sivuisen taidekirjan.

Ninja Gaiden Master Collection sisältää parannellut versiot Ninja Gaiden Sigmasta, Ninja Gaiden Sigma 2:sta, sekä Ninja Gaiden 3: Razor´s Edgestä. Pelien on tarkoitus pyöriä tehokkaimmilla konsoleilla 60fps ruutupäivityksellä ja 4K-resoluutiolla ja niitä on mahdollista pelata myös esimerkiksi PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä taaksepäinyhteensopivuuden takia.

Pelit sisältävät myös ”suurimman osan” DLC:stä, eli ninjasotureille on tarjolla aikamoinen kasa erilaisia vaatetuksia. Sarjan tuntien tuskin tulee yllätyksinä millaisia asuja naishahmot saavat…

Ninja Gaiden Master Collection julkaistaan kesäkuun 10.päivä. Ennakkotilaajat saavat mukana konsoliin sopivia teemapakettaja ja avatareja. Hintaa peruspaketilla on 40 euroa, Deluxe Editionin maksaessa kympin lisää.

Lisää kommentti