Kaipaatko merille? Arvostelussa King Of Seas!

Kirjoittanut: MavorsXXX

25.08.2021

Onko Sea Of Thievesin meret jo valloitettu, mutta vielä kaipaisi vähän lisää merirosvoteemaa? Ei muuta kuin kapteeninlakki päähän ja merille, sillä King Of Seas on täyttämässä sydämeen jäänyttä, romminhuurteista ja suolavedeltä tuoksuvaa tyhjiötä!

”Merirosvoilu on ollut hyvän tovin kyllä yksi vähiten käytetyistä asseteista pelipuolella. Tätä tyhjiötä täyttävät nimikkeet ovat konsoleilla yhden käden sormissa laskettavissa viimeisen kahden konsolisukupolven ajalta. Ehkäpä tällä hetkellä suurinta suosiota nauttii Sea of Thieves, jolla on varsin laaja uskollinen kannattajakunta.

Nyt markkinoille on saapunut King of Seas. Pelistä oikein huokuu Sid Meier’s -vibat, joka on tietenkin tällaiselle vanhan koulukunnan sankarille oikein positiivinen seikka. Tarjolla on laivasotia ja rötöstelyä. Realismia tuovat vuorokausirytmi ja ajoittaiset säänvaihtelut. Luvataanpa satunnaisgeneraattorin voimin uudelleenpeluuarvonkin olevan kohdillaan. Kysymys tosin kuuluu, onko King of Seas riittävän hyvä peli useampaa läpipeluuta varten?”

Lue TheRealPhombren mielipiteet ja arvostelu kokonaisuudessaan!

Lisää kommentti