Splinter Cellin luova johtaja palasi Ubisoftin riveihin

Kirjoittanut: MavorsXXX

22.01.2020

Ubisoft on äskettäin herättänyt monen yhtiön seuraajan huomion tekemällä isoja muutoksia heidän tuoteperheisiinsä. Voimme jo nyt nähdä Ubisoftin todella menestyvän tämän vuoden puolella, sillä uuden editointitiimin turvin he pystyvät keskittymään ja satsaamaan paremmin tuotteisiinsa, jotta ne voisivat kauppoihin saapuessaan tulla suureksi hitiksi. Osastomuutosten takia monet pelinimikkeet saavat taakseen uudet johtajat ja tästä uusin nimitys on Splinter Cell-sarjan luovan johtajan Maxime Belandin paluu Ubisoftin palkkalistoille. Asia käy ilmi miehen LinkedIn-tilistä.

Maxime Beland on ollut usean pelin kehitystiimeissä mukana jo vuosia ja hän onkin työskennellyt Splinter Cell: Convictionin ja Splinter Cell: Blacklistin luovana johtajana. Kun kehittäjä lähti studiolta vuonna 2019, hän päätyi Epic Gamesille toimimaan saman tittelin turvin. Ura Epic Gamesilla ei kuitenkaan ollut pitkä, sillä nyt Maximen kerrotaan palanneen Ubisoftille.

Hänen uusi roolinsa Ubisoftilla on olla Ubisoftin uuden tiimin varajohtaja, joka saattaa tarkoittaa Splinter Cell-sarjan paluuta. Viime vuosina yhtiö on tykännyt kiusata sarjan faneja erilaisin tavoin, julkistamatta kuitenkaan pelisarjan uusia osia tai uusintapainoksia.

Nimitys nostattaa väistämättäkin innostusta Splinter Cellin ympärille ja tekijätiimeillä voikin olla vaikeaa vastata fanien odotuksiin, mikäli sarjalle aiotaan luoda lisää pelejä. Toistaiseksi voimme kuitenkin vain odottaa milloin Ubisoft päättää pyyhkiä pölyt Splinter Cellni nimen päältä ja herättää sarjan uudelleen eloon, kenties uuden sukupolven konsoleille.

Lähde: VGC

Lisää kommentti