3000 AD tekemässä kahta peliä X360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

24.01.2006

PC-puolelta tunnettu pelinkehittäjä 3000 AD ilmoitti eilen kotisivuillaan työstävänsä kahta peliä Xbox 360:lle. Ensimmäisenä ilmestyy Hostile Intent – Planetfall ja toisena KnightBlade – Line Of Defense. Kummatkin ovat scifi-pelejä ja sijoittuvat tulevaisuuden maailmaan, jonka 3000 AD on tehnyt tutuksi aiempien peliensä kanssa.
Hostile Intent – Planetfall
Peli on avoimeen maailmaan sijoittuva melko suoraviivainen toimintapeli – joka on erittäin kaukana yhtiön aiemmista Battlecruiser ja Universal Combat -pelien strategisuudesta.

Perinteisesti mukana ovat parempi grafiikka, edistynyt tekoäly, massiivinen pelimaailma ja jännittävä tarina. Hostile Intent yhdistelee avaruustaistelusimulaatoreita ja FPS-räiskintää tehtävissä, jotka sijoittuvat avaruuteen ja planeettojen pinnoille.

Peliä esittelevä sivusto näkee päivänvalon lähiaikoina.
Keskustelua aiheesta

KnightBlade – Line Of Defense
LOD on jo pitkään (ajatustasolla) kehityksessä olleen kolmiosaisen pelisarjan vesa. Peli sijoittuu myös aiempien 3000AD:n pelien tunnetuksi tekemään universumiin.

Pelissä seurataan GALCOM:in CGV-KnightBlade -aluksen epätoivoista taistelua maapallon puolustajana. Aluksen miehistönä on ainoastaan sekalainen joukko erinäisiä karkureita, jotka yhtäkkiä huomaavat olevansa maan viimeinen toivo. Peli yhdistelee avaruus-, ajoneuvo- ja FPS-taistelua avaruudessa ja planeetoilla. KnightBlade on myös täysiverinen konsoleille suunnattu toimintapeli.

Peli ilmestyy myös PC:lle muutama kuukausi konsoliversion jälkeen. Myös tätä peliä esittelevä internetsivusto avautuu lähiaikoina.
Keskustelua aiheesta

Kummankaan pelin julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.