7 Days to Die päivittyy isosti pian konsoleillakin

Kirjoittanut: Livegamers

02.09.2017

7 Days to Die -selviytymispeli päivittyy pian myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Päivitys numero 11, eli tuttavallisesti myös Summer Update #2 on toimitettu hyväksyttäväksi Sonylle ja Microsoftille. Mikäli nämä eivät havaitse mitään puutteita tai vikoja, pitäisi päivitysten rullailla konsoleille heti ensi viikolla.
Päivitys tuo paljon lisäyksiä ja muutoksia pelin sisälle. Esimerkiksi Navezgane-kartta suurenee noin kahdella neliökilometrillä, isoilla vuorilla sekä suurella kanjonilla. Lisäksi jokainen uudelleen generoitu peli tuo mukaan yli 15 erikoislokaatiota, joita ovat esimerkiksi vankila, piilotettu pommisuoja sekä öljynjalostamo.

Näiden lisäksi mukaan tulee myös kauppiaat, eli traders. Kauppiaat sijaitsevat tuhoutumattomissa rakennuksissa ja heidän luonaan voi vierailla ainoastaan päiväaikaan. Myös tuoteautomaatteja sijoitetaan maailmaan, joista esimerkiksi virvokeautomaatista voi ostaa juomaa ja ruokaa Dukes Casino Tokens -merkeillä.

Kaivajien iloksi maailmaan tulee myös erilaisia malmiesiintymiä, joista saa enemmän materiaalia. Vanhojen materiaalien lisäksi peliin tuodaan myös timantti-, hopea- sekä kultaesiintymiä, joita voi myydä kauppiaille.

Koko selostuksen päivityksen sisällöstä ja korjauksista löydät pelin foorumilta.