Ääninäyttelijä Nolan North Destinyn Ghostiksi

Kirjoittanut: Livegamers

05.08.2015

Suosittu, useassa pelissä ääninäyttelijänä ollut Nolan North korvaa Destinyn keskeisen hahmon, eli Ghostin äänen. Ghostina on totuttu Destinyn alkutaipaleen ajan kuulemaan muun muassa Game of Thrones -TV-sarjasta tuttua Peter Dinklagea. North on taas tuttu muun muassa Uncharted-pelisarjan päähenkilön äänenä.
North ei ota Ghostin ääntä haltuun ainostaan The Taken King -lisämateriaalin parissa, vaan Bungie on nauhoittanut Northin kanssa kaiken Ghostin dialogin alusta asti. Syyskuussa julkaistavan DLC:n myötä ei siis Dinklagea kuulla pelissä lainkaan, vaikka dialogi itsessään pysyykin muuttumattomana.

Northin mukaan Bungie halusi hänen antavan oman leimansa hahmolle.

”He antoivat minun tuoda rooliin, mitä halusin. Hahmoon on tuotava oma mausteensa. Sen vuoksi en halunnut kuulla lainkaan, mitä edellinen näyttelijä on tehnyt, jotta en saisi tietynlaista käsitystä siitä, mitä sen pitäisi olla. Sen sijaan annoin työlle oman jälkeni ja annoin heidän ohjata minua asianmukaisesti”, juttelee North.

Nolan North myös tahtoo saavansa jatkaa Ghostin näyttelemistä vielä pitkään ja nähdä hahmon kasvavan ja kehittyvän samalla, kun pelaajat tutkivat lisää peliä.