AC: Syndicaten säveltäjä julki — esimakua musiikeista

Kirjoittanut: Livegamers

11.09.2015

Ubisoft julkisti tänään toimintapeli Assassin’s Creed Syndicaten säveltäjän. Pelin säveltäjänä toimii Austin Wintory, jonka sävellyksiä on aiemmin kuultu muun muassa The Banner Sagassa ja Journeyssä. Samalla yhtiö kertoi julkaisevansa pelin musiikit yhdellä albumilla 23. lokakuuta, eli samanaikaisesti pelin kanssa.
”Oma intohimoni 1800-luvun kamarimusiikkia kohtaan juontuu juuri sen erilaisuudesta isojen orkestereiden rinnalla. Vaikka orkesteri koostuu vain muutamasta erinomaisesta soittajasta, näiden energisyys ja toisaalta tietynlainen pienemmän kokoonpanon läheisyys vaikuttavat isoa ja samalla etäistä orkesteria tehokkaammin”, Wintory kommentoi. ”Se on niin monella tapaa vaikuttavampi esitys ja se tuntui juuri oikeanlaiselta ratkaisulta viktoriaanisen ajanjakson salamurhaajakaksosista kertovalle tarinalle.”

Evie ja Jacob Fryen tarinaan päästään kiinni PlayStation 4:llä ja Xbox Onella 23. lokakuuta, PC:llä 19. marraskuuta. Alta löytyvällä videolla kuullaan esimakua pelin sävellyksistä.

Lähde: Lehdistötiedote