Afrikan Safaria X360:lla

Kirjoittanut: Livegamers

24.10.2006

Activision ilmoitti, että he ovat kehittämässä Cabela’s African Safari -peliä Xbox 360:lle.
Cabela’s African Safari -pelissä pelaaja voi valita joko 7, 10 tai 14 päivän mittaisen safarin. Safari pitää sisällään vapaan safarin, yksittäisten petoeläinten jäljitystä, houkuttelua ja myös laumaeläimien metsästystä. Pelissä on edustettuna yli 30 Afrikassa elävää villieläintä. Näistä esimerkkinä soopeli, iso-, keihäs-, hirvi- ja vesiantilooppi, impala sekä monia muita. Vesi- ja kuivanmaan linnustus kuuluvat myös olennaisena osana safariin. Pelissä on myös ”Big Five Trophy”-taso, jonka saavutettuaan pelaaja pääsee tutustumaan ”lähemmin” maailman vaarallisimpien villieläinten armottomuuteen.

Metsästäjän asearsenaalissa on valittavissa autenttiset metsästysaseet, sisältäen myös suurriistan (sarvikuono, norsu) metsästykseen soveltuvat isokaliiperiset kiväärit. Pelissä tulee olemaan uusimmat ampumakontrollit ja -piirteet, sisältäen ”Adrenaline Mode”-, ”Hunter Sense”- ja ”Shot Cam” -avusteet, joiden tarkoituksena on tehostaa ja helpottaa jahtipäivän onnistumista.

Peli julkaistaan myös PS2-, PSP- ja PC-alustoille. X360-version hinnaksi ilmoitetaan 39,99 dollaria. Julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.