Ahoy! Tietoja AC IV:n tulevasta merirosvoseikkailusta

Kirjoittanut: Livegamers

12.03.2013

Assassin’s Creed IV Black Flag kertoo nuoren brittimiehen, Edward Kenwayn tarinan. Edwardin seikkailunnälkäinen ja vaaroja janoava luonne vievät tämän Kuninkaallisen laivaston kaapparilaivoille. Sodan päätyttyä Edward löytää itsensä merirosvojen parista ja huomaa pian joutuneensa keskelle salamurhaajien ja temppeliritarien välisiä kahinoita.
Pelin aikakausi, 1700-luvun alku, tunnetaan merirosvojen kulta-aikana, ja mukana nähdään myös historiallisia merirosvoja, kuten itse kapteeni Mustaparta. Luvassa on laaja avoin maailma, joka sisältää reilut 50 navigoitavaa kohdetta. Asevalikoima koostuu sekä salamurhaajien perinteisistä aseista että merirosvokauden aikalaisaseista. Salakähmäisyys ja rohkeus ovat asioita, joista palkitaan, joten eri pelityyleillä pelaavat löytävät kukin pelistä itselleen oman lähestymistapansa. Samaa teemaa jatketaan myös entistä monimuotoisemmaksi hiotussa moninpelitilassa.

”Uuden sankarin ja asetelman myötä olemme luoneet tähän asti rohkeimman ja samalla aidosti ainutlaatuisen Assassin’s Creed -pelikokemuksen. Muutoksista huolimatta olemme kunnioittaneet pelin tärkeimpiä ominaisuuksia, joiden ansiosta fanit rakastavat tätä pelisarjaa”, kommentoi Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot. ”Assassin’s Creed IV Black Flag perustuu todelliseen ja hyvin julmaan ajanjaksoon. Uskon, että peli tulee viehättämään sekä uusia että vanhoja pelaajia.”

Assassin’s Creed IV Black Flag julkaistaan Xbox 360-, PlayStation 3- ja Nintendo Wii U -pelikonsoleille 31. lokakuuta 2013. PlayStation 4- ja PC-versioiden sekä muiden uuden sukupolvien pelikonsoliversioiden julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin. Myös pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan lähempänä julkaisuajankohtaa.

Lähde: Lehdistötiedote

.