Alice: Madness Returns ensi kuussa

Kirjoittanut: Livegamers

14.05.2011

Electronic Arts ja Spicy Horse julkaisevat 16. kesäkuuta Alice: Madness Returns -toimintaseikkailupelin.
Pelin voi ennakkotilata valikoiduilta jälleenmyyjiltä tai EA Storesta. Ennakkotilaamalla pelin Xbox 360 -, PlayStation 3 – tai PC-version pelaajat pääsevät lataamaan* pelin soundtrackin, joka sisältää yhdeksän täyspitkää biisiä sekä uuden biisin Chris Vrennalta (entinen Nine Inch Nails).

EA julkisti samalla Alice: Madness Returns – The Complete Collection – nimisen PC-bundlen, joka sisältää re-masteroidun version alkuperäisestä American McGee’s Alice -pelistä. Tämä PC-versio on eksklusiivisesti saatavilla EA Storesta ja se tarjoaa alkuperäisen kulttipelin ja sen jatko-osan samassa paketissa. Molemmat pelit on renderöity HD-laatuun.

Alice: Madness Returns -pelissä Alice vapautetaan mielisairaalasta ja toimitetaan Lontoon psykiatriseen hoitoon. Painajaisten kaltaiset hallusinaatiot kuitenkin jatkuvat ja sekoittavat todellisuuden ja kuvitelman rajaa. Alice etsii pelastusta tuskaan, mutta ei kykene ratkaisemaan outojen muistojen, unien ja visioiden tuomia pelottavia kuvia.

Lisätietoja pelistä saa sen kotisivuilta.

*Tarjous päättyy 13.6.2011. Koodi vanhenee 13.9.2011. Koskee vain uusia Alice: Madness Returns (“Tuote”) ostoja. Tarjous voimassa vain valikoiduilla jälleenmyyjillä. Tarjousta ei voi vaihtaa, yhdistää, myydä tai muuttaa rahaksi tai palveluksi. Tarjousta ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen, lahjakorttiin tai tarjouskuponkiin. Tarjous ei voimassa mikäli rajoitettu veroin tai lailla. Internet-yhteys ja EA-tili vaaditaan. Asiakkaan pitää olla 13 vuotta täyttänyt. EA voi lopettaa online-toiminnot ilmoittamalla tästä 30 päivää etukäteen www.ea.com/2/service-updates -sivulla. PC-version pelaus vaatii käyttöoikeuslisenssin hyväksymisen. Pääsy PC-onlinetoimintoihin vaatii EA-tilin.

Lähde: Lehdistötiedote