Alienia demottiin kolmannessa persoonassa

Kirjoittanut: Livegamers

05.03.2015

Creative Assembly järjesti Game Developers Conference -tapahtumassa paneelin, jossa studion edustajat kertoivat pelin kauhuelementtien rakentumisesta. Alistair Hope julkisti paneelissa, että peliä kehitettiin myös kolmannen persoonan kauhupeliksi Silent Hillin, Resident Evilin ja muiden kauhupelien tapaan. Hopen mukaan konseptina oli alusta alkaen luoda ensimmäisen persoonan kauhukokemus, mutta studiolla epäiltiin pelaajien hämääntyvän kuvakulmasta ja ottaen pelin enemmänkin toimintapelinä.
Paneelissa Hope demosi tapahtumassa roskiin heitettyä prototyyppiä. Hän kertoi olevansa prototyyppiin tyytyväinen, mutta ei pitänyt kolmannen persoonan näkymästä.

”Kolmannen persoonan versio tuntui Alien-peliltä, ja se on ihan siistiä. Mutta ensimmäisen persoonan versio tuntui Alienilta”, hän kertoi. Katso alla pelisivusto Destructoidin kuvaama (heikkolaatuinen) video esittelystä.

Alien: Isolation on oikeasti pelottava. Se sai minut jopa huutamaan kauhusta ─ saavutus, johon mikään muu peli ei ole koskaan pystynyt. Yleensä lähinnä naureskelen kauhupeleille ja ihastelen niiden tarjoamia sisäelin- ja verimääriä. Alien: Isolation pyyhkäisi hyvin nopeasti ylimielisen virneen naamaltani ja opetti minulle, mitä oikea kauhu on.

Lue Crossed Daggersin arvio Alien: Isolationista kokonaisuudessaan täällä.