APB: Reloaded hiipi Xbox Onelle, PS4-julkaisu myöhemmin

Kirjoittanut: Livegamers

05.06.2016

Reloaded Productions on julkaissut moninpeliräiskintä APB: Reloadedin ilman sen suurempia hehkutuksia Xbox Onelle. PlayStation 4 -version julkaisu koittaa myöhemmin, joskaan tarkkaa julkaisupäivää ei toistaiseksi kerrottu.
APB: Reloaded on ilmaiseksi ladattava ja pelattava moninpeli, jonka pelin sisäistä tavaraa ostetaan pelin omalla valuutalla. Tätä saadakseen peliä on tietysti pelattava tai vaihtoehtoisesti ostamalla sitä oikealla rahalla. Esimerkiksi 20 800 yksikköä G1C -valuuttaa kustantaa Xbox Games Storessa karvan alle 150 euroa.

All Points Bulletin -pelillä on hieman surullinenkin historia. Peliä kehiteltiin alunperin vuonna 2005 Xbox 360- sekä Windows-peliksi. Monivaiheinen jahkaaminen alustojen ja julkaisuajan parissa sai lopulta päätöksensä vuonna 2010. Pelin oikeudet siirtyivätkin alkuperäiseltä kehittäjältä Realtime World -studiolta K2 Network -yritykselle, jonka tytäryhtiö Reloaded Productions otti pelistä kehitysvastuun ja vaihtoi pelin uudelleenjulkaisun kunniaksi pelin nimeksi APB: Reloaded.