Area 51 -pelin elokuvaoikeudet Paramount Picturesille

Kirjoittanut: Livegamers

31.08.2004

Paramount Pictures on tehnyt sopimuksen joka antaa sille maailmanlaajuiset elokuvaoikeudet pohjautuen Midwayn toimintapeliin Area 51. Elokuvan tulee ohjaamaan Christine Peters, ja hän tulee tekemään yhteistyötä pelin kehittäjien kanssa.
Pelin ääninäyttelijät ovat David Duchovny, Powers Boothe sekä Marilyn Manson. Pohtia voi, tulevatko he tähdittämään myös mahdollista elokuvaa.

Duchovny (X-Filesin Fox Mulder) tulee olemaan pääroolissa, hahmo Ethan Cole, erikoisjoukkojen sotilas joka on erikoistunut vaarallisten aineiden tutkimukseen. Powers Boothe, joka esiintyy HBO-kaapelikanavan TV-sarjassa Deadwood, tulee olemaan majuri Bridges ja laulaja Marilyn Manson antaa äänensä harmaalle ulkoavaruuden oliolle.

Pelin juonessa USA:n armeija on saanut tiedon että jotain on tapahtunut Area 51:ksi kutsutulla armeijan suljetulla tutkimusalueella, ja automaattinen karanteenisysteemi on sulkenut kaikki ulospääsytiet, joten sisälle on jäänyt tutkijoita ja armeijan henkilöstöä. Yksinpelin lisäksi mukana on 16 pelaajan Xbox Live -tuki, moodeina deathmatch, team deathmatch, lipunryöstö sekä ihmiset vs. ulkoavaruuden oliot.

Area 51 -pelin eikä elokuvankaan julkaisupäivää ole kerrottu.