ARK: Survival Evolved päivittyi Xbox Onella

Kirjoittanut: Livegamers

10.04.2016

Selviytymispeli ARK: Survival Evolved on päivittynyt Xbox Onella tuoden parannusta ruudunpäivitykseen, kolme uutta dinosaurusta maailmaan ja uudet Extinction-serverit.
Uusina dinosauruksina mukaan rymistelivät villasarvikuono, Dunkleosteus-syvänmerenkala sekä Eurypterid-meriskorpioni. Villasarvikuono on normaalisti ystävällinen ja sitä voi tarpeen vaatiessa käyttää myös tavarajuhtana. Dunkleosteus-kalalla on vahva suojakerros ja voimakkaat leuat. Eurypterus-skorpionit ovat puolestaan vaarallisia, eikä niitä voi kesyttää. Ne tappamalla kuitenkin saa myrkkyä, jota voi käyttää vihollisiin.

Extinction Event -serverit ovat aikarajallisia servereitä, joissa joka kuukausi serverin maailma tuhoutuu meteoriitin iskeytyessä maahan, jolloin myös peli päättyy siihen.

Näiden lisäksi peli sai päivityksen myötä myös perinteisiä bugikorjauksia ja muita viilauksia. ARK: Survival Evolved on edelleen Game Preview -vaiheessa, eli sitä ei ole julkaistu kehitysvaiheesta valmiiksi peliksi. Kehittäjästudio Wildcardin suunnitelmien mukaan valmis peli saadaan julkaistua vielä tämän vuoden aikana Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.