Ark: Survival Evolvedin PS4-käännös on valmis

Kirjoittanut: Livegamers

30.11.2016

Selviytymispeli Ark: Survival Evolved on kerännyt itselleen suuren fanijoukon sekä PC- että Xbox Onen puolella, ja näyttää siltä että pian myös PlayStation 4 -pelaajat pääsevät nauttimaan julmasta dinosaurusmaailmasta.
PS4-versiota kehittänyt Abstraction Studio on nimittäin julkistanut tiedon, että heidän työnsä alkaa viimein kantaa hedelmää ja PS4-käännös on valmis. Kun eräs fani kysyi tekijöiltä, onko peli päässyt jo läpi Sonyn tarkastuksesta, he vastasivat ”Kyllä vain”.

Kun studiolta kysyttiin, milloin peli saapuu PS4:lle, he vastasivat ettei asia ole heidän päätettävissään. Julkaisu kuitenkin todennäköisesti siirtyy ensi vuoden puolelle, sillä vielä on tulossa niin paljon isoja ja odotettuja julkaisuja, ettei joulukuu ole otollinen ajankohta Arkille.

Päivitys: kehittäjän mukaan peli saapuukin PlayStation 4:lle jo itsenäisyyspäivänä, eli 6. joulukuuta!

Ark: Survival Evolved on tällä hetkellä early access-versiona tarjolla PC:lle sekä Xbox Onelle, mutta se on tarkoitus julkaista valmiina ensi keväänä. Pelissä pelaajan on tarkoitus selviytyä dinosaurusten kansoittamassa maailmassa rakentaen tukikohtaa, sosialisoida muiden kanssapelaajien kanssa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan.