Arviossa Trials Fusionin DLC – Awesome Level Max

Kirjoittanut: Livegamers

11.08.2015

Kukapa olisi osannut odottaa, että vielä yli vuosi Trials Fusionin julkaisun jälkeen Redlynx tehtailisi uutta sisältöä peliinsä. Fusion on matkan varrella saanut kylkeensä jopa kuusi lisuria, jotka ovat kasvattaneet peliä. Seitsemännen sisältöpaketin lisäksi Trials Fusioniin on tehty remonttia isolla kädellä. Moninpeli on saatu rullaamaan, valikoista on muovattu käytännöllisempiä ja itse käyttöliittymä on sutjakkaampi. Peliin on istutettu myös uusia elementtejä, kuten esimerkiksi turnauksista ansaittavia kultaisia terhoja, joilla voi hankkia harvinaisempia asusteita hahmolle tai visuaalisia lisukkeita pyöriin. Terhoja voi halutessaan kartuttaa myös avaamalla lompakon nyörejä.
Redlynx ei ole siis luovuttanut rakkaimman tittelinsä suhteen, vaikka matkan varrella on pelaajakato uhannut useamman kömmähdyksen takia. Päinvastoin näyttäisi siltä, että rautaa taotaan vielä tovi pelisarjan kolmannessa julkaisussa. Nokkelimmat varmaan huomaavatkin varikolla kaksi tyhjää paikkaa, johon mahtuisi vielä ajokkeja. Voidaan olettaa, että lisää on tulossa.

Trials Fusionin tuorein lisäosa, Awesome Level Max, on julkaistu 15. heinäkuuta, ja se löytyy molempien konsolimerkkien kauppapaikalta kymmenen euron hintalapulla varustettuna.

Livegamersin arvostelussa Trials Fusionin tuore DLC – Awesome Level Max. Lue arvostelu.