Arvostelussa Rage, Warhammer 40000: Space Marine ja Microsoft Speed Wheel

Kirjoittanut: Livegamers

08.11.2011

Livegamersin arvioitavana on pelit Rage ja Warhammer 40000: Space Marine sekä langaton ratti Microsoft Speed Wheel.
”Id Software, jonka toimesta ovat maailmaan tupsahtaneet niin Wolfensteinit, Doomit kuin Quaketkin, on nauttinut suurta arvostusta pelaajien keskuudessa jo pitkän aikaa. Firma on kuitenkin ihan viimeisten vuosien aikana leimattu vähän tylsähköjen ja geneeristen räiskintäpelien tehtailijaksi, jolla ei ole kyseessä olevalle genrellä enää juuri mitään annettavaa. Id kuitenkin tiedostaa ongelmat, ja ratkaisuksi he tarjoavat Ragea – uudenlaista räiskintäpelikokemusta, joka on heidän mukaansa raikkaan erilainen firman edellisiin räiskintöihin verrattuna.”

Etinin arvion pelistä voi lukea Rage-arvostelusta.

”Relic Entertainment tunnetaan enimmäkseen PC-puolen julkaisuista, jotka koostuvat pääosin reaaliaikastrategioista. Takana on sellaisia mestariteoksia, kuten Homeworld ja Company of Heroes. Myös Warhammer 40.000: Dawn of War on Relicin käsialaa. Vuonna 2006 Relic kokeili siirtyä uuden konsolisukupolven laitteisiin ja julkaisi Xbox 360 -konsolille The Outfitin, joka sai hyvin keskinkertaisen vastaanoton ja konsolien valloitus on saanut jäädä – ainakin toistaiseksi. Kolmannesta persoonasta kuvattu räiskintä nimeltään Warhammer 40.000: Space Marine julkaistiin syyskuussa ja sillä selkeästi tähdätään korkealle. Pystyykö Relic Entertainment vihdoin lunastamaan paikkansa konsolikehittäjien parhaimmiston rinnalla vai tippuuko rima jälleen?”

Katso PHombren kynäilemä teksti pelistä Warhammer 40000: Space Marine -arvostelusta.

”Forza Motorsport 4:n yhteydessä julkaistu Microsoft Speed Wheel oli Livegamersin ScorpioNille positiivinen kokemus ennakkoluuloista liikkeentunnistustekniikkaa kohtaan huolimatta. Polkimien sijaan kaasun ja jarrun virkaa toimittavat erittäin pitkällä liikeradalla varustetut laadukkaat liipaisimet.”

Lue ScorpioNin mietteet ratista Testissä: Microsoft Speed Wheel -artikkelista.