Assassin´s Creed -elokuvan videoilla esitellään uskonhyppyä ja musiikkia

Kirjoittanut: Livegamers

19.12.2016

Joulun jälkeen nähdään Assassin’s Creed -elokuva, joka vie katsojansa upeisiin maisemiin kahdella eri aikakaudella. Elokuvasta julkaistu Leap of Faith -esittelyvideo vie katsojansa 1400-luvun Espanjan maisemiin ja sen henkeäsalpaaviin toimintakohtauksiin. Mukaansa tempaavassa videossa sukelletaan hurjien taistelukohtausten ja äärimmäisen takaa-ajon maailmaan, jossa tutuksi tulevat myös kaupungin korkeat katot.
Esittelyvideon todellinen huipentuma nähdään aivan lopussa, jolloin päähenkilö Aguilarin (Michael Fassbender) rohkeutta ja uskoa koetellaan suorastaan pyörryttävissä korkeuksissa. Aguilarin uskonhypyssä (Leap of Faith) ei ole kyse vertauskuvallisesta teosta, vaan todellisesta loikasta hurjista korkeuksista alas asti. Akrobaattinen taidonnäyte uhmaakin teollaan Aguilarin omaa henkeään hyvän asian puolesta, joten kyse on sekä vertauskuvallisesta että todellisesta teosta.

Toisessa esittelyvideossa tutustutaan Assassin’s Creedin musiikkiin, joka elokuvan lailla jakaantuu kahteen eri ”maailmaan” – nykypäivän elektroniseen tunnelmaan ja menneisyyttä kuvaavaan mahtipontisuuteen. Elokuvan musiikkia esittelyvideolla kommentoivat säveltäjä Jed Kurzel sekä hänen veljensä, ohjaaja Justin Kurzel. Assassin’s Creed -elokuvan lisäksi veljekset ovat tehneet yhteistyötä Macbeth- ja Snowtown-elokuvien parissa.

Assassin’s Creed -elokuva perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja sijainneista. Mullistavan teknologian avulla Callum Lynchin (Michael Fassbender) muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin (Michael Fassbander) tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

Elokuvan pääosissa loistavat Oscar-ehdokas Michael Fassbender, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Oscar-voittaja Jeremy Irons sekä mm. Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjauksesta vastaa viime vuonna Macbeth-elokuvan ohjannut Justin Kurzel. Assassin’s Creed -elokuvan ensi-ilta on 28.12. elokuvateattereissa kautta maan.

Lähde: Lehdistötiedote