Assassin´s Creed Empire saattaakin olla Assassin´s Creed Origins

Kirjoittanut: Livegamers

07.05.2017

E3-messut alkavat olla lähellä ja Ubisoftin odotetaan julkistavan tietoa uusista peleistään. Yksi odotetuimmista on seuraava Assassin´s Creed, joka on ainakin tähän mennessä kulkenut nimellä Assassin´s Creed Empire.
Ubisoft ei ole vahvistanut Empire-lisänimen käyttöä, vaan pelin nimi perustuu huhuihin, vuotoihin ja lähdekoodiviittauksiin. Nyt Reddit-käyttäjä Surisavath on kuitenkin paljastanut pelin nimen olevan Assassin´s Creed Origins. Surisavath kertoo olevansa Ubisoftilla töissä ja hänen työnsä on tuottaa ennakkotilausmateriaalia jälleenmyyjille. Hänen mukaansa Ubisoft tuottanut tilauksia koskien Originsia, sekä Far Cry 5:ttä.

Kun mieheltä kysyttiin Reddit-ketjussa lisää asiasta, hän vastasi seuraavaa:

”En kerennyt tutkimaan asiaa tarkemmin tai kauaa, mutta kyseessä oli varauskortti Yhdysvaltalaiselle jälleenmyyjälle. Pelin nimi on Assassin´s Creed Origins ja se näyttää sijoittuvan Egyptiin. Taidekuvassa näkyi kaupunki pyramidin juurella ja keskellä kuvaa oli salamurhaaja kulkemassa kaupunkia kohti. Hänellä oli kilpi, jousipyssy ja jonkinlainen haukka olkapäällään. Varauskortti oli Gold Edition-versiosta, joka sisältää pelin sisäksi myös kausipassin ja peltiset keräilykannet. Pakettien ennakkotoimitus on tarkoitus aloittaa 30.päivä, joten kenties julkistuskin tapahtuu samoihin aikoihin.”

Mitään vahvistettua tietoahan tämä ei kuitenkaan ole, kuten ei myöskään Far Cry 5. Odotellaankin vielä Ubisoftin kommentteja asiasta.