Assassin´s Creed Origins sai uuden esittelyvideon

Kirjoittanut: Livegamers

17.09.2017

Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Origins -toimintapelin uuden esittelyvideon, jossa syvennytään muinaisen Egyptin salaisiin valtaapitäviin tahoihin. Order of the Ancients -ryhmittymä on paitsi faaraon takana oleva voima ja hallintokeskittymä, myös uhka koko maalle ja sen asukkaille. Keitä nämä mystiset hahmot ovat ja mitkä ovat heidän motiivinsa?
Pariminuuttinen Order of the Ancients -esittelyvideo on kaunis ja elokuvamainen matka assassiinien ja heidän vihollistensa alkuaikoihin.

Assassin´s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita ja Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan,
jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia. Assassin´s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin´s Creed Origins julkaistaan lokakuun 27. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle.

Lähde: Lehdistötiedote