Assassin’s Creed Origins -toimintapelin lisäosat julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

13.10.2017

Ubisoft on julkistanut Assassin’s Creed Origins -toimintapelin julkaisun jälkeiset suunnitelmat, jotka kattavat sekä maksullista että maksutonta lisäsisältöä peliin julkaisun jälkeen. Näiden ansiosta luvassa on runsaasti lisäpelattavaa muinaisen Egyptin mystisissä maisemissa. Lisäpelattavan myötä tarinasisältö laajenee uusilla tehtävillä ja tarjoaa tuntikausiksi lisää tekemistä ja tutkittavaa.
Assassin’s Creed Origins -pelin maksullinen kausikortti sisältää tulevat maksulliset lisäosat, joihin lukeutuvat alla listatut laajennukset ominaisuuksineen.

DLC 1 – The Hidden Ones on tarinavetoinen laajennus, joka sijoittuu vuosia alkuperäispelin tapahtumien jälkeen. Keskiössä ovat roomalaiset joukot, joiden kanssa pelaaja ottaa yhteen. Samalla laajennusosa nostaa hahmon tasokattoa ja tarjoaa lisää edistymismahdollisuuksia. DLC 1 julkaistaan tammikuussa 2018.

DLC 2 – The Curse of the Pharaohs on tarinalaajennus, joka keskittyy egyptiläiseen mytologiaan. Tässä laajennuksessa pelaaja kohtaa epäkuolleita faaraoita ja tutkii uutta mystistä valtakuntaa. Matkan aikana pelaajat kohtaavat myyttisiä olentoja, kuten Anubis-taistelijoita, skorpioniolentoja ja paljon muuta. Myös DLC 2 nostaa hahmojen tasokattoa ja tarjoaa uusia ominaisuuksia käyttöön. The Curse of the Pharaohs julkaistaan maaliskuussa 2018.

The Roman Centurion– ja Horus Packs -laajennukset julkaistaan marraskuussa 2017. Molemmat näistä sisältävät uusia aseita, varusteita ja vaatteita pelihahmolle. Lisäksi kausikortti sisältää 500 helix-valuuttaa sekä ainutlaatuisen Calamity Blade -aseen. Molemmat näistä ovat käytettävissä heti pelin julkaisun yhteydessä. Assassin’s Creed Origins -kausikortti sisältyy pelin Gold Edition -painokseen, mutta on myös erikseen hankittavissa 39,99 euron hintaan.

Maksullisten lisäsisältöjen ohella tarjolla on myös ilmaisia pelilaajennuksia. The Trials of the Gods julkaistaan 15 päivää pelin julkaisupäivän jälkeen ja se tarjoaa eeppisiä taisteluita egyptiläisiä jumalia vastaan. Pelin kanssa samaan aikaan julkaistava The Nomad’s Bazaar tuo mukanaan vaeltavan kauppiaan, joka tarjoaa pelaajalle päivittäisiä tehtäviä palkkioineen. Photo Mode -tilassa pelaaja voi napsia upeita valokuvia pelin maisemista ja villieläimistä. Alkuvuodesta 2018 julkaistava Horde Mode -tila tuo koettavaksi aidon gladiaattoriareenan
loppumattomine vihollisaaltoineen ja pistetilastoineen. Niin ikään alkuvuodesta 2018 julkaistava Discovery Tour muokkaa pelistä taisteluista vapaan tutkimuskohteen, jossa pelaaja voi rauhassa tutustua Egyptin historiaan ilman vaaroja.

Assassin´s Creed Origins julkaistaan lokakuun 27. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle.

Lähde: Lehdistötiedote