Assassin´s Creed: Syndicatesta ensimmäinen traileri julki

Kirjoittanut: Livegamers

13.05.2015

Ensimmäinen traileri tulevasta Assassin’s Creed: Syndicatesta julkistettiin aivan hetki sitten. Video paljasti, mille vuosisadalle ja tapahtumiin uusi Assassin’s Creed -peli sijoittuu.
Peli sijoittuu Lontooseen vuodelle 1868, jolloin elettiin teollisen vallankumouksen aikakautta. Vallankumous toi paljon uusia keksintöjä sekä teknologiaa, mutta samalla työntekijöiden olot huononivat huomattavasti. Alaluokissa on syntynyt jengejä, jotka alkavat protestoimaan kurjuutta vastaan ja vaatimaan parempia oikeuksia sorretulle väelle.
Näiden jengien rinnalle liittyy kaksi salamurhaaja, Jacob Frye ja hänen kaksoissiskonsa Evie.
Näiden salamurhaajakaksosten avulla Lontoon johtajisto tullaan syöksemään vallasta sekä tuomaan oikeutta kaduille. Enää kenenkään ei tarvitse elää köyhyydessä ja työnsä orjana.

Pelistä löytyy monenlaisia tehtäviä. Pelaaja voi taistella kilpailevia jengejä vastaan, jotka havittelevat Jacobin valtaistuinta alamaailman suurimpana jenginjohtajan. Jengitappeluiden välissä voi hengähtää pelastamalla lapsityöntekijöitä kurjalta kohtalolta sekä ryöstää junia.
Koko massiivinen Lontoo on Jacobin käytössä.

Perinteisesti pelissä liikutaan parkouraamalla ja salamurhaajalta löytyy kaikki tarvittavat hienot taidot kaataa vihollisensa. Koska eletään teollisuuden vallankumouksen aikakautta ja on keksitty monenlaisia keksintöjä, on yksi niistä köysilaukaisin. Usein kiipeäminen korkeisiin rakennuksiin on ollut hidasta, mutta nyt pääsee silmänräpäyksessä kadulta katoille.
Köysilaukaisimen lisäksi asevalikoima on uudistunut ja valikoimaan on lisätty monia lähitaisteluaseita; peliin on tuotu nyrkkirauta, kukriveitsi sekä kävelykeppi, mikä nähtiin moneen otteeseen Jacobilla trailerissa.

Assassin’s Creed: Syndicate ilmestyy 23. lokakuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.