Assassin´s Creedin lisäosa ensi viikolla

Kirjoittanut: Livegamers

10.01.2015

Ubisoft tuo ladattavaksi Assassin’s Creed Unity -toimintapelin ensimmäisen lisäosan ensi viikolla. Dead Kings jatkaa keskushenkilö Arnon tarinaa uudella yksinpelikampanjalla.
Assassin’s Creed Unity -pelin tapahtumien jälkeen Arno jättää Pariisin taakseen matkatakseen Saint Denisin mysteerinomaiseen kaupunkiin, josta löytyy kuolleiden ranskalaiskuninkaiden hautakrypta. Erityislaatuisessa tehtävässään Arno kohtaa uusina vihollisina Raiders-ryhmittymän, jonka jäsenet asuttavat katakombien verkostoa. Lyhdyllä ja uudella giljotiinipyssyllä varustautunut Arno päätyy tutkimaan maanalaista käytäväverkostoa vaaroja vältellen ja sen salaisuuksia samalla selvittäen.

Uuden täysmittaisen yksinpelikampanjan lisäksi Dead Kings -lisäosa tuo tukuittain lisää avoimen pelimaailman tekemistä ja sivutehtäviä. Näitä ovat muiden muassa uudet murhamysteerit sekä aivonystyröitä kutkuttavat pulmat että yhteistyössä pelattavat tehtävät. Uusia aseita, varusteita ja pukukokonaisuuksia on mahdollisuus avata käyttöön niin yksinpelitehtävien kuin yhteistyöpelin myötä ja ne ovat käytettävissä sekä pääpelissä että Dead Kings -lisäosassa.

Dead Kings on ladattavissa ilmaiseksi Xbox One -pelikonsoleille ja Windows-tietokoneille 13. tammikuuta ja PlayStation 4 -pelikonsolille 14. tammikuuta.

Lähde: Lehdistötiedote