Assassin´s Creedistä tulossa TV-sarja

Kirjoittanut: Livegamers

23.03.2017

Ubisoft on paljastanut työstävänsä Assassin´s Creediin perustuvaa TV-sarjaa. Asiasta on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta nyt yksi pelisarjan tekijöistä, Aymar Azaizia, on varmistanut asian Redditin kyselyosiossa.
”Otamme rauhallisesti ja käytämme siihen oman aikamme, jotta voimme olla ylpeitä tuotoksesta. Mutta kyllä, olemme työstämässä sitä.” -Azaizia kertoi.

Assassin´s Creedin TV-sarjaa ei kuitenkaan ole vielä virallisesti varmistettu. Viime vuonna Ubisoftin pomo Ybes Guillemot kertoi käyneensä keskusteluja Netflixin kanssa nimettömänä pysyvää sarjaa varten, muttei paljastanut aiheesta enempää. Onkin mahdollista, että kyseessä olisi jokin yhteistyö Netflixin kanssa.

Redditin kyselytunnin aikana Azaizialta myös kyseltiin tulevasta Assassin´s Creed: Empiresta. Internetissä on jonkin aikaa pyörinyt Redditissä paljastunut kuva, joka voisi mahdollisesti olla kyseisestä pelistä. Kun Azaizialta kysyttiin onko kuva oikeasti seuraavasta Assassin´s Creed-pelistä, hän vastasi ”Ei Assassin´s Creedistä :)”. Mikä siis onkaan kyseinen peli, sillä hahmon kilvessä näkyy selvästikin pelisarjan logo?