Atari julkaisee Timeshiftin Xboxille

Kirjoittanut: Livegamers

10.01.2005

Atari ilmoitti tänään, että he julkaisevat Saber Interactiven kehittämän Timeshift -nimisen pelin Xboxille. Timeshift on ensimmäisestä persoonasta kuvattu räiskintäpeli, jonka päähenkilö pystyy hallitsemaan aikaa.
Peli tulee käyttämään Saber Interactiven itse kehittämää pelimoottoria Saber3D, joka ainakin kuvien perusteella vaikuttaa pätevältä. Pelin päähenkilö pystyy hallitsemaan jonkin verran aikaa ja sen kautta suorittamaan erinäisiä temppuja vastustajiensa päiden menoksi. Kykyihin kuuluvat muun muassa ajan hidastaminen, pysäyttäminen ja takaisin kelaaminen. Nimetön päähenkilö pystyy myös liikkumaan maailmassa ja liikuttamaan esineitä ajan ollessa pysäytetty.

Ajan manipulointi yhdistettynä perinteiseen FPS-toimintaan varmasti antaa pelille uutta syvyyttä ja pelin asevalikoima tulee myös olemaan erikoinen. Perinteisistä pistooleista, haulikoista ja kivääreistä on pelinkehittäjien mukaan tehty jotakin erikoisempaa.
Pelin juonen on varmentamattomien tietojen mukaan kehittänyt ”menestynyt Hollywood-ohjaaja ja käsikirjoittaja”.

Timeshift (työnimi) ilmestynee ainakin Yhdysvalloissa tämän vuoden syksyllä. Peli ilmestyy myös PC:lle. Mahdollisesta Live-tuesta ei ole tällä hetkellä tietoa.