Batman: Arkham City tukemaan 3D:tä

Kirjoittanut: Livegamers

16.08.2011

Warner Bros. Interactive Entertainment ilmoitti juuri yhdessä DC Entertainmentin kanssa, että odotettu Batman: Arkham City tulee tukemaan elokuvateollisuudessakin tapetilla olevaa kolmiulotteisuutta ja syvyysnäköä.
Pelaajat ympäri maailmaa pääsevät sukeltamaan Batman: Arkham Cityn kolmiulotteisiin ja synkkiin maisemiin 3D-lasien avulla. Lasit ovat yhteensopivat minkä tahansa HDTV:n kanssa.

Batman: Arkham City julkaistaan Pohjois-Amerikassa 18. lokakuuta ja Australiassa päivää myöhemmin. Eurooppa ja muu maailma joutuvat odottamaan 21. päivään lokakuuta asti. Xbox 360:n lisäksi peli ilmestyy myös Playstation 3:lle sekä PC:lle.

Warner Bros. Interactive Entertainmentin ja Rocksteady Studiosin kehittämä Batman: Arkham City on jatkoa kriitikoiden ylistämälle ja palkintoja kahmineelle Batman: Arkham Asylumille. Jatko-osa sijoittuu Gotham Cityn sydämeen, jossa mielisairaat murhamiehet sekä Batman-saagasta tutut superrikolliset kansoittavat katuja. Pelimaailman mainostetaan olevan kooltaan viisinkertainen edeltäjäänsä nähden.