Battlebornin beta alkoi PS4:llä, Xbox Onella ensi viikolla

Kirjoittanut: Livegamers

08.04.2016

Räiskintäpeli Battlebornin betatesti on alkanut PlayStation 4:llä tänään 8. huhtikuuta. Xbox One -pelaajat pääsevät testiin mukaan ensi viikolla, 13. huhtikuuta.
2K Games ja Gearbox Software juhlistavat Battlebornin huomenna alkavaa betatestiä uunituoreella Battleborn-esittelyvideolla. Pääosissa nähdään Battleborn-sankarit Oscar Mike ja ISIC, jotka ovat tehneet huippuhienon värväysvideon kaikkien pelaajien iloksi. Video esittelee eri hahmoja värikkäin sanankääntein ja siinä sivussa tekevät selväksi mistä tässä kaikessa oikein on kyse.

Battlebornin kaukaisessa tulevaisuudessa eletään lohdutonta aikaa tuntemattoman vihollisen uhatessa tuhota tähdistä viimeisen pois universumin kartalta. Tilanne kutsuu sankareita nousemaan vastarintaan ja heidät tunnetaan nimellä Battleborn. Pelin räiskintämekaniikka on sekoitus sekä vanhaa ja tuttua että uutta ja erilaista. Nopeatempoinen ja monimuotoinen taistelujärjestelmä kattaa 25 erilaista pelihahmoa, joista jokaisella on erilaiset varusteet, aseet ja erikoisvoimat.

Battleborn julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 3. toukokuuta.

Lähde: Lehdistötiedote