Battlefield 2143 kehityksessä?

Kirjoittanut: Livegamers

23.12.2011

Villit huhut internetissä raportoivat taas uudesta Battlefield-sarjan pelistä. Huhu kertoo DICEn suunnittelevan Battlefield 2143:a, joka olisi jatko-osa 2006 julkaistusta sci-fi spin-off –Battlefield 2142:sta.
Huhut ovat lähteneet liikenteeseen Battlefield 3 Blog -fanisivustolta, jonka jäsenet huomasivat graffiteja juuri julkaistusta Back to Karkland -karttapaketista. Kyseisissä graffiteissa lukee 2143. Blogi kertoo DICEn piilottaneen pääsiäismunia aiempiin Battlefield-peleihin. Battlefield 2:n laajennuksissa oli vihjeitä Battlefield 2142:n suuntaan jo kuukausia ennen kuin julkistus tapahtui.

DICE julkisti myös Battlefield 1943:n Xbox Live Arcadessa, joka oli jatkoa Battlefield 1942:lle. Useat sivustot väittävät, että Battlefield 2143 ei ole täysi jatko-osa, vaan että se tulee olemaan ladattava nimike edellisen tyyliin.

Mitä itse pelin kehittäjätiimi sanoo tästä?

”Rakastamme fanejamme heidän osoittamistaan huomioista yksityiskohtiin ja innostuksesta Battlefield-sarjaa kohtaan, mutta tällä hetkellä meillä ei ole uutisia asiasta.” EA:n edustaja kertoo.

Voi olla kaukaa haettua, mutta DICE yrittää kovasti erottaa heitä Call of Duty -sarjan peleistä, ja tulevaisuuden teema voisi olla sitä mitä tarvitaan.