Battlefield 3 julkaistaan 27. lokakuuta

Kirjoittanut: Livegamers

07.06.2011

DICE ja Electronic Arts Inc. julkistivat Battlefield 3 -pelin julkaisupäivän. Battlefield 3 tärähtää kauppoihin kautta Suomen 27. lokakuuta 2011. Kolmen vuoden kehitystyön tulos vie räiskintäpelin uudelle tasolle Frostbite 2 –pelimoottorin turvin. Innokkaimmat pelifanit voivat hankkia esimakua Battlefield 3 –pelin betasta, joka käynnistyy syyskuussa 2011.
“Olemme ylpeitä voidessamme näyttää ensi kertaa Battlefield 3 -peliä. Kehitystiimi on tehnyt töitä yhdessä jo vuodesta 2005 lähtien. Olemme kasvaneet yhteen, ottaneet yhteen ja nyt voimme viedä fps-pelauksen aivan uudelle asteelle – yhdessä”, johtava tuottaja Patrick Bach Diceltä kertoo. ”Kuten niin monilla pelaajilla, myös meillä oli huikean villejä ideoita mitä kaikkea haluamme räiskintäpeliltä. Tähän asti se kaikki oli vain fantasiaa. Mutta nyt Frostbite 2 -pelimoottorin avulla me voimme tehdä totta jopa kaikkein lennokkaimmista ideoistamme. Tämä on se peli, jonka olemme aina halunneet tehdä.”

Ennakkotilaamalla Battlefield 3 Limited Editionin pelaajat saavat Back to Karkand digitaalisen laajennuspaketin ilmaiseksi*. Tämä moninpelipaketti sisältää neljä suosituinta Battlefield 2 -karttaa, jotka on remasteroitu uudelleen Frostbite 2 -pelimoottorilla. Battlefield 3 Limited Edition on ennakkotilattavissa heti osoitteesta www.origin.com. Battlefield 3 julkaistaan Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle 27. lokakuuta 2011.

Lisätietoja Battlefield 3 –pelistä löydät osoitteesta www.battlefield.com. Voit myös “tykätä” pelistä Facebookissa http://www.facebook.com/battlefield tai seurata Twitterissä www.twitter.com/battlefield.

*Rajoitukset mahdollisia. Lue lisää www.origin.com

Lähde: Lehdistötiedote