Battlefield 3 moninpelibeta alkaa 29. syyskuuta

Kirjoittanut: Livegamers

20.09.2011

DICE ja EA julkistivat tänään Battlefield 3:n moninpelibetan alkavan 29. syyskuuta 2011. Pelaajat ympäri maailman pääsevät kokeilemaan peliä ennen sen julkistusta 27. lokakuuta 2011. Beta vie pelaajat Pariisiin Operation Metro –kartalle, jossa heidän tehtävänsä on taistella avoimista puistoista aina syvälle metroaseman syvyyksiin. Rush Modessa kaksi eliittijoukkoa pääsevät ottamaan mittaa toisistaan. Toinen tiimi yrittää hyökätä M-COM -asemille samalla kun toinen tiimi puolustautuu ja yrittää suojella niitä. Lisätietoja betasta löytyy osoitteesta www.battlefield.com/beta tai Twitteristä.

Battlefield 3 moninpelibeta julkaistaan Xbox 360, Playstation 3 ja PC–alustoille. Digitaalisen PC-version Originista ennakkotilanneet pääsevät betan pariin jo 27. syyskuuta 2011. Samana päivänä betaan pääsevät myös kaikki asiakkaat, jotka ennakkotilasivat Medal of Honor Limited Editionin.

Betaa pelaavat pääsevät myös kirjautumaan Battlelogiin, joka on pelin ilmainen sosiaalinen palvelu. Se mahdollistaa muiden pelaajien kanssa kommunikoinnin, auttaa peliseuran löytämisessä, tulosten seurannassa ja omien saavutusten jakamisessa. Palvelu laajentaa pelikokemusta konsoleilta ja pc:ltä aina kämmenlaitteisiin asti – palveluun pääsee kirjautumaan missä tahansa.

Pelaajat kutsutaan mukaan myös EA Gun Clubiin, joka tarjoaa uutisia ja pelisisältöjä kuten M1911-pistoolin ja Battlefield 3 -kyltit. M1911-pistooli tulee myös rekisteröityneiden Battlefield-veteraanien saataville.

Battlefield 3 Limited Editionin ennakkotilanneet pelaajat saavat digitaalisesti jaettavan Back to Karkand –lisäosan ilmaiseksi* pelin ilmestymisen jälkeen. Back to Karkand –lisäosa sisältää neljä suosituinta Battlefield 2 -karttaa, jotka on uudelleenmasteroitu Frostbite 2:lla. Lisäosaa täydentää muun muassa joukko klassisia Battlefield 2:n aseita ja ajoneuvoja, palkintoja ja uusia saavutuksia. Voit ennakkotilata Battlefield 3 Limited Editionin osoitteesta http://store.origin.com/battlefield3.

Battlefield 3 julkaistaan Suomessa 27. lokakuuta 2011 Xbox 360, Playstation 3 ja PC–alustoille. Lisätietoja Battlefield 3 –pelistä löydät osoitteesta www.battlefield.com. Voit myös tykätä pelistä Facebookissa ja seurata Twitterissä.

*Ehdot ja rajoitukset mahdollisia. Lue lisää osoitteesta http://store.origin.com/battlefield3.

Lähde: Lehdistötiedote