Battlefield 3 myynyt jo viisi miljoonaa kopiota

Kirjoittanut: Livegamers

02.11.2011

Electronic Arts julkisti Battlefield 3 -pelin myyneen maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikon aikana noussen samalla kaikkien aikojen nopeiten myyväksi peliksi koko EA:n historiassa.
”Miljoonat fanit ympäri maailman ovat pelanneet Battlefield 3 –peliä aina Tokiosta Los Angelesiin ja Sydneystä Lontooseen”, johtaja Patrick Soderlund EA Games Labelilta kertoo. ”On erittäin palkitsevaa päästä tarjoamaan faneille tällaista herkkua ja nähdä miten upeasti peli otetaan vastaan. Tämä lanseeraus on vahvistanut Battlefieldin paikkaa johtavana viihdebrändinä.”

Pelin lisäksi markkinoille on tullut myös kirja: Orion Publishingin novelli nimeltä Battlefield 3: The Russian, jonka on kirjoittanut entinen SAS-operaattori ja arvostetun Bravo Two Zero –kirjan kirjoittaja Andy McNab yhdessä Peter Grimsdalen kanssa. McNab myös työskenteli tiiviissä yhteistyössä DICE:n luovan tiimin kanssa.

Battlefield-pelisarja sai alkunsa 2002, ja se on noussut nopeasti yhdeksi maailman arvostetuimmaksi pelisarjaksi. Tukholmassa sijaitsevan DICE-studion kehittämä pelisarja on myynyt tähän mennessä jo yli 40 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. DICE on julkaissut ensimmäisen Battlefield 1942 -pelin jälkeen Battlefield-sarjaan 17 peliä ja lisäosaa.

Lähde: Lehdistötiedote