Battlefield 3 tänään kaupoissa

Kirjoittanut: Livegamers

27.10.2011

DICE:n kehittämä Battlefield 3 on vihdoin täällä. Yli kolme miljoonaa kappaletta ennakkoon myynyt peli on yksi vuoden odotetuimmista julkaisuista.
Battlefield 3:n Frostbite 2 -pelimoottorin mahdollistaa laajat taistelutantereet, jossa kaikki ympärillä oleva on tuhottavissa. Pelaajat saavat käyttöönsä erilaisia ajokkeja, kuten hävittäjiä tankkeja, helikoptereita ja jeeppejä. Uutena ominaisuutena on myös Battlefieldin oma sosiaalinen verkko Battlelog, jonka avulla pelaajat löytävät peliseuraa, pitävät yhteyttä ystäviinsä ja näkevät pelitilastonsa.

Pelin lisäksi markkinoille tulee myös kirja. Orion Publishing julkaisee novellin nimeltä Battlefield 3: The Russian, jonka on kirjoittanut entinen SAS-operaattori ja arvostetun Bravo Two Zero -kirjan kirjoittaja Andy McNab yhdessä Peter Grimsdalen kanssa. McNab myös työskenteli tiiviissä yhteistyössä DICE:n luovan tiimin kanssa.

Battlefield 3 julkaistiin Suomessa ja muualla Euroopassa tänään 27. lokakuuta 2011 Xbox 360, PlayStation 3 ja PC-alustoille. Pelillä on PEGI 16+ ikäsuositus.

Lähde: Lehdistötiedote