Battlefield 4: Night Operations saapuu syyskuussa

Kirjoittanut: Livegamers

06.08.2015

Uusi päivitys Battlefield 4: Night Operations on tulossa syyskuussa.
Battlefield 4 -foorumilla on jo pitkään toivottu yökarttoja pelattavaksi. Pelin kehittäjä DICE on kuunnellut kansaa, joten vihdoin kaikille tulee pelattavaksi yökartta nimeltä Zavod: Graveyard Shift. Kartta ei ole kuitenkaan täysin uusi, vaan se on muunneltu versio Battlefield 4:n alkuperäiskartasta Zavod 311. Tämä on ensimmäinen kerta, kun alkuperäiskartasta on tehty toinen versio. Yöversiota voi pelata vaihtoehtona Conquest-, Rush-, Team Deathmatch-, Obliteration-, Domination- ja Gun Master -pelimuodossa.

Päivitys tuo mukanaan kartan lisäksi paljon muutakin. Yöversio voi olla haasteellinen ja vaatia erilaista varustusta verrattuna päiväkarttaan. Päivityksen myötä on mahdollista rakentaa itselleen pimeää varten toisenlainen asevarustus normaalin varustuksen rinnalle. Tämä on mahdollista pelkästään yöversiossa. Lisäksi muita pimeävarustuksia ja -välineitä on paranneltu, jotta ne toimisivat oikeanlaisesti pimeässä ympäristössä.

Kartan äänimaailmaa on paranneltu pimeän vuoksi, joten on mahdollista kuulla paremmin missä vihollinen liikkuu. Lisäksi hyökkäystä on paranneltu. Kaikki kyseiset korjaukset on suunniteltu edesauttamaan ja parantamaan hiljaista taktikointia, mikäli tahtoo ottaa kaiken ilon irti pilkkopimeästä kartasta.

Lisäksi pelin julkisten servereiden tiimitasoitusta, aseita ja nettikoodia on korjailtu.