Battlefield: Bad Company 2 Vietnam jouluksi

Kirjoittanut: Livegamers

03.12.2010

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam saapuu ladattavaksi jouluaaton kynnyksellä.
Moninpeliin keskittyvässä Vietnam-laajennuksessa voi palvella joko USA:n merivoimien tai Pohjois-Vietnamin sissiarmeijan joukoissa. Pelin kehittäjätiimi ruotsalainen DICE on luonut FrostbiteTM -nimisen moottorin ympärille neljä Vietnamiin sijoittuvaa moninpelikenttää.

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam julkaistaan ladattavaksi Xbox Live Kauppapaikalle sekä Playstation Networkiin 21.12.2010. PC-pelaajat voivat ladata lisäosan EA StoreTM tai Steam -palvelusta, joissa se julkaistaan jo kuluvan kuun 18. päivänä. Moninpelipaketin hinta on 14,99 dollaria tai 1200 Microsoft-pistettä.

DICE toi peliin eilen ladattavaksi myös VIP Map Pack 7 -karttapaketin, joka sisältää neljä moninpelikarttaa. Mukana on muun muassa uudelleen muokatut versiot alkuperäisen Bad Company -pelin suosikkikentistä Oasiksesta ja Harvest Daystä. Karttapaketti on ilmainen kaikille Battlefield: Bad Company 2 -pelin PC-version omistajille sekä konsolipelaajille, jotka ovat rekisteröineet pelin mukana tulleen VIP-koodinsa.

Lisätietoja VIP Map Pack 7 ja Battlefield: Bad Company 2 Vietnam -lisäreistä löydät Battlefieldin virallisilta sivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote