Battlefield Hardlinen beta nyt ladattavissa

Kirjoittanut: Livegamers

03.02.2015

Visceral Gamesin kehittämän Battlefield Hardlinen beta on nyt ladattavissa. Pelaajat pääsevät osallistumaan betaan PC:llä (Origin), PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, Xbox One:lla ja Xbox 360:llä aina 8. helmikuuta saakka.
”Mikään ei ole niin arvokasta tiimillemme kuin suhde yhteisöömme. Heidän intohimonsa ruokkii meidän intohimoamme ja saamamme palaute auttaa tekemään Hardlinesta entistäkin paremman pelin”, Battlefield Hardlinen johtava tuottaja ja Visceral Gamesin johtaja Steve Papoutsis kertoo. ”Haluamme faniemme pelaavan betaa tosissaan ensi viikolla ja antavan meille kunnolla palautetta, jotta saamme viilattua peliä entisestään.”

Avoin beta sisältää kolme erilaista karttaa ja moodia. Uudessa Hotwire-moodissa rosvot yrittävät varastaa merkittyjä autoja samalla kun poliisit yrittävät saada niitä haltuun. Hotwire on pelattavissa Downtown ja Dust Bowl -kentissä. Lisäksi beta sisältää Conquest-moodin Dust Bowlissa, jossa käydään 64-pelaajaan taisteluita Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja PC:llä. Beta sisältää myös toisen uuden pelimoodin nimeltä Heist, joka on pelattavissa Bank Job -kartassa. Moodissa rikolliset yrittävät ryöstää pankkiholvin ja selvitä kunnialla pakoon samalla kun poliisit yrittävät pysäyttää heidät.

Lähde: Lehdistötiedote