Battlestar Galactica Xbox Liven Kauppapaikalle

Kirjoittanut: Livegamers

10.08.2006

TV-sarja Battlestar Galactican ensimmäisen ja toisen tuotantokauden kooste tulee ilmestymään ainakin yhdysvaltalaisten pelaajien iloksi Xbox Liven Kauppapaikalle. Kooste kantaa nimeä The Story So Far ja sillä pohjustetaan sarjan kolmannen kauden alkamista NBC Universal -yhtiön omistamalla Sci Fi Channel -kanavalla lokakuussa.
Battlestar Galactica pohjautuu 70-luvun samannimiseen kulttiklassikkoon, joskin sarjan juoni on kokenut vahvan kasvojenkohotuksen ja modernisoinnin.

NBC Universalin päätös markkinoida sarjaansa Xbox Liven Kauppapaikan kautta on ensimmäinen laatuaan. Aikaisemmin olemme nähneet vain Microsoftin Kuukauden Artisti -promootioita. Battlestar Galactican saapuminen kauppapaikalle voidaan tulkita myös siten, että ainakin rapakon tuolla puolen Xbox Liven potentiaali markkinointivälineenä on tiedostettu.

Battlestar Galactica -koosteen latausmääriä seurataan varmasti monilla tahoilla hyvin tarkasti ja mikäli suosio osoittautuu suureksi, saattaa NBC:n esimerkki poikia jatkossa lisää samankaltaisia kampanjoita.

Koosteen mahdollisesta Euro-julkaisusta ei ole toistaiseksi tietoa.