Bethesda ei pysty valmistuttamaan enempää Pip-Boy Editionia

Kirjoittanut: Livegamers

29.07.2015

Kehittäjä Bethesda ei pysty enää valmistuttamaan enempää Fallout 4:n Pip-Boy Editionia, vaikka tahtoisikin, vahvistaa Bethesdan PR-johtaja Pete Hines jälleen. Valtavan kysynnän vuoksi kehittäjä oli kääntynyt laitteiden valmistajan puoleen uusien valmistuserien suhteen, mutta vastaus oli kieltävä: tehtaalla ei riitä enää aika Pip-Boy-laitteiden suhteen.
”Kerroimme tehtaalle, että ´kysyntä on todella valtava, laitteita on tehtävä lisää´. Tehtaan täytyi päättää jatkaako laitteiden valmistamista meille ja keskeyttää muut projektit, tai sitten vain lopettaa Pip-Boyn suhteen. Vastaus oli ´Pahoittelemme, mutta enempään emme pysty´”, jutteli Hines QuakeCon-kokoontumisen aikana.

Hinesin mukaan kyseistä erikoisversiota on tehty enemmän kuin mitään erikoisversiota heidän peleistään aiemmin ja lukema on ”enemmän kuin muutama tuhat kappaletta”.

Bethesda paljasti Fallout 4:n julkaisupäivän yhteydessä E3-messuilla myös kyseisen Pip-Boy Editionin. Sittemmin Hines on jo kertonut, ettei Pip-Boyta tule enempää. Nähtävästi Hines on kuitenkin yrittänyt vielä kerran.